Povezane vesti
Kremacija Tajlanđanke zaustavljena kada se iz kovčega čulo kucanje
BBC News 26.11.2025
Upravnik budističkog hrama se trgao kada je, po otvaranju kovčega, video kako žena „otvara oči“, prenosi agencija AP. Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na… »
NIN 26.11.2025
Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na periferiji prestonice Bangkoka. Trgao sam se kad sam čuo tiho kucanje iz kovčega, izjavio je Pairat Sudtup, upravnik Vat… »
Danas 26.11.2025
Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na periferiji prestonice Bangkoka. Trgao sam se kad sam čuo tiho kucanje iz kovčega, izjavio je Pairat Sudtup, upravnik Vat… »
Radio 021 26.11.2025
Upravnik budističkog hrama se trgao kada je, po otvaranju kovčega, video kako žena „otvara oči“, prenosi agencija AP. Getty Images Hram u kojem je pronađeno telo žene, na fotografiji iz 2021. godine Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula… »
Južne vesti 26.11.2025
Getty Images Hram u kojem je pronađeno telo žene, na fotografiji iz 2021. godine Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na periferiji prestonice Bangkoka. Trgao sam… »
Vesti dana »
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 58 minutajoš 33 povezane
Vučić o "ekonomskom identitetu Evroazije": Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
RTV pre 1 satjoš 56 povezanih
Izgubio kontrolu, pa automobilom razbio zid zgrade! Prve slike teške nesreće u Zemunu: Fasada na sve strane, vozač (50) hitno prebačen u Urgetni (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 29 povezanih
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 4 satijoš 6 povezanih
I sutra sunčano i ledeno u Novom Sadu, za vikend najjači udari košave
Radio 021 pre 6 satijoš 28 povezanih