Povezane vesti
Kremacija Tajlanđanke zaustavljena kada se iz kovčega čulo kucanje
BBC News pre 20 sati
Upravnik budističkog hrama se trgao kada je, po otvaranju kovčega, video kako žena „otvara oči“, prenosi agencija AP. Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na… »
NIN pre 20 sati
Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na periferiji prestonice Bangkoka. Trgao sam se kad sam čuo tiho kucanje iz kovčega, izjavio je Pairat Sudtup, upravnik Vat… »
Danas pre 20 sati
Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na periferiji prestonice Bangkoka. Trgao sam se kad sam čuo tiho kucanje iz kovčega, izjavio je Pairat Sudtup, upravnik Vat… »
Radio 021 pre 20 sati
Upravnik budističkog hrama se trgao kada je, po otvaranju kovčega, video kako žena „otvara oči“, prenosi agencija AP. Getty Images Hram u kojem je pronađeno telo žene, na fotografiji iz 2021. godine Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula… »
Južne vesti pre 20 sati
Getty Images Hram u kojem je pronađeno telo žene, na fotografiji iz 2021. godine Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na periferiji prestonice Bangkoka. Trgao sam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 27. novembar: Danas oblačno i hladnije s kišom i snegom
Beta pre 6 satijoš 9 povezanih
Blizu Bele kuće iz vatrenog oružja pogođena dva pripadnika Nacionalne garde, napadač priveden
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih
Alimpijevićevi "orlovi" protiv Švajcarske započinju put ka Mundobasketu (19.00, RTS1)
RTS pre 18 minutajoš 8 povezanih
Kada stiže veća penzija? Objavljen poslednji rok do kog treba da primite više novca
Kamatica pre 8 minutajoš 1 povezana
Vučić: Još ne znam kakva je američka odluka o NIS-u, Srbija nikome ništa neće oduzimati preko noći
Danas pre 12 satijoš 4 povezane