Povezane vesti
Kremacija Tajlanđanke zaustavljena kada se iz kovčega čulo kucanje
NIN 26.11.2025
Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na periferiji prestonice Bangkoka. Trgao sam se kad sam čuo tiho kucanje iz kovčega, izjavio je Pairat Sudtup, upravnik Vat… »
Radio 021 26.11.2025
Upravnik budističkog hrama se trgao kada je, po otvaranju kovčega, video kako žena „otvara oči“, prenosi agencija AP. Getty Images Hram u kojem je pronađeno telo žene, na fotografiji iz 2021. godine Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula… »
Južne vesti 26.11.2025
Getty Images Hram u kojem je pronađeno telo žene, na fotografiji iz 2021. godine Žena sa Tajlanda, za koju se verovalo da je preminula, pronađena je živa u kovčegu i to pred kremaciju tela u budističkom hramu na periferiji prestonice Bangkoka. Trgao sam… »
Vesti dana »
Propao pokušaj Irana da se dogovori sa SAD o Ormuzu, Teheran poručuje da je spreman za svaki novi napad
RTS pre 29 minutajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Pretežno sunčano i toplo vreme
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 21 povezana
Komisija utvrdila da pruga Niš-Brestovac nije bezbedna, Vučić najavljuje njeno brzo otvaranje
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane
Policija evakuisala kuće blizu američke baze u Engleskoj, privedeno nekoliko ljudi
Serbian News Media pre 24 minutajoš 16 povezanih