Povezane vesti
"Prevršilo je meru!" Karleuša žestoko odbrusila Tijani Dapčević na prozivke: "Jedva da znam ko je osoba"
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Tijana Dapčević izjavila je u jednoj emisiji da se više ne druži sa Jelenom Karleušom, navodeći kao razlog to što "više nije ista osoba koju je nekad volela". Ove reči nisu se dopale Karleuši, koja je izjavila da se sa Tijanom nije ni družila i… »
"To nije više ona žena koju sam poznavala": Tijana Dapčević udarila na JK, ona se odmah oglasila
Mondo pre 5 sati
Tijana Dapčević nije neko ko je poznat po estradnim svađama i skandalima, ali ipak nije izdržala da sada ne iznese svoje razočaranje u koleginicu Jelenu Karleušu, za koju je istakla da je u prošlosti bila izuzetno draga i da su se jedno vreme intenzivno… »
Jelena Karleuša brutalno odgovorila Tijani Dapčević: Ko je ova?
Svet & Skandal pre 5 sati
Jelena Karleuša oglasila se povodom intervjua Tijane Dapčević koja je samo za SCANDAL! otkrila da pevačica više nije njen prijatelj, jer „to nije Jelena koju je ona nekada poznavala“. Intervju Tijane Dapčević privukao je pažnju medija, a sada su njene… »
"Jedva znam ko je osoba" Jelena Karleuša zapušila usta koleginici, novi estradni rat na pomolu?!
Alo pre 4 sati
Jelena Karleuša uzvratila udarac Tijani Dapčević! Makedonska pevačica, Tijana Dapčević nedavno je izjavila da je prekinula druženje sa Jelenom Karleušom, jer kako je rekla, to više nije ista osoba. Ovo je odmah izazvalo Karleušinu reakciju, koja se… »
“Jedva da znam ko je ova, a kamoli da sam se s njom družila” Karleuša žestoko odbrusila na prozivke Tijane Dapčević: Prevršilo…
Kurir pre 6 sati
Jelena Karleuša prokomentarisala je u svom stilu izjavu Tijane Dapčević da je “prestala da se druži s njom jer više nije ista osoba koju je ona nekad volela”. Jeleni se ove Tijanine reči nisu svidele i tvrdi da se s Dapčevićkom nije družila i da skoro… »
Vesti dana »
Verbalni sukob Malog i Đilasa: Ko će biti na slobodi, a ko u zatvoru?
Danas pre 1 satjoš 59 povezanih