Povezane vesti
Šef Delegacije EU u Srbiji fon Bekerat u Novom Sadu odao poštu stradalima na Železničkoj stanici
Danas 26.11.2025
Šef Delegacije EU u Srbiji Andreas fon Bekerat prilikom današnje posete Novom Sadu obišao je Železničku stanicu, gde je odao poštu stradalima u padu nadstrešnice. „Danas, tokom moje prve posete van Beograda – u Novom Sadu. Posetu sam počeo, odajuću… »
EU ambasador von Beckerath u Novom Sadu: Odata počast žrtvama tragične nesreće na železničkoj stanici
Serbian News Media 26.11.2025
Ambasador Evropske unije u Srbiji, Andreas von Beckerath, boravio je danas u svojoj prvoj zvaničnoj poseti van Beograda, tokom koje je obišao Novi Sad i odao počast žrtvama nedavne tragedije na železničkoj stanici, prenosi digitalni magazin REUC. Von… »
EU ambasador von Beckerath u Novom Sadu: Odata počast žrtvama tragične nesreće na železničkoj stanici Novo
REUC 26.11.2025
Ambasador Evropske unije u Srbiji, Andreas von Beckerath, boravio je danas u svojoj prvoj zvaničnoj poseti van Beograda, tokom koje je obišao Novi Sad i odao počast žrtvama nedavne tragedije na železničkoj stanici. Von Beckerath je na društvenoj mreži X… »
Fon Bekerat odao poštu žrtvama pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu: Tragedija koja nas je sve dotakla (foto)…
Blic 26.11.2025
Tragedija se dogodila 1. novembra prethodne godine Tom priliko poginulo je 16 osoba Šef Delegacije EU u Srbiji Andreas fon Bekerat danas je posetio Novi Sad, gde je odao poštu žrtvama pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu. - Danas, tokom… »
FOTO: Šef Delegacije EU u Srbiji fon Bekerat u Novom Sadu odao poštu stradalima u padu nadstrešnice
Radio 021 26.11.2025
Šef Delegacije EU u Srbiji Andreas fon Bekerat danas boravi u Novom Sadu, a prvo je otišao do Železničke stanice kako bi odao poštu stradalima u padu nadstrešnice. "Danas, tokom moje prve posete van Beograda - u Novom Sadu. Posetu sam počeo, odajuću… »
Fon Bekerat odao poštu žrtvama pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
N1 Info 26.11.2025
Šef Delegacije EU u Srbiji Andreas fon Bekerat danas je posetio Novi Sad, gde je odao poštu žrtvama pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu. "Danas, tokom moje prve posete van Beograda - u Novom Sadu. Posetu sam počeo, odajuću duboko… »
Vesti dana »
Vučić u Sevojnu: Građani ne treba da brinu, čuvaćemo mir, zato moramo biti jaki, i ekonomski i vojno
RTV pre 3 satajoš 30 povezanih
Američka Centralna komanda: poginulo 13, ranjeno oko 200 američkih vojnika
Politika pre 57 minutajoš 38 povezanih
Ubijeni muškarac odranije poznat policiji po brojnim krivičnim delima
Morava info pre 57 minutajoš 33 povezane
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada
Danas pre 6 satijoš 11 povezanih
Šon Pen, večiti holivudski buntovnik: Dobio Oskara, ali otišao u Ukrajinu
Nedeljnik pre 9 satijoš 65 povezanih