Povezane vesti
Šef Delegacije EU u Srbiji fon Bekerat u Novom Sadu odao poštu stradalima na Železničkoj stanici
Danas pre 4 sati
Šef Delegacije EU u Srbiji Andreas fon Bekerat prilikom današnje posete Novom Sadu obišao je Železničku stanicu, gde je odao poštu stradalima u padu nadstrešnice. „Danas, tokom moje prve posete van Beograda – u Novom Sadu. Posetu sam počeo, odajuću… »
EU ambasador von Beckerath u Novom Sadu: Odata počast žrtvama tragične nesreće na železničkoj stanici
Serbian News Media pre 6 sati
Ambasador Evropske unije u Srbiji, Andreas von Beckerath, boravio je danas u svojoj prvoj zvaničnoj poseti van Beograda, tokom koje je obišao Novi Sad i odao počast žrtvama nedavne tragedije na železničkoj stanici, prenosi digitalni magazin REUC. Von… »
EU ambasador von Beckerath u Novom Sadu: Odata počast žrtvama tragične nesreće na železničkoj stanici Novo
REUC pre 6 sati
Ambasador Evropske unije u Srbiji, Andreas von Beckerath, boravio je danas u svojoj prvoj zvaničnoj poseti van Beograda, tokom koje je obišao Novi Sad i odao počast žrtvama nedavne tragedije na železničkoj stanici. Von Beckerath je na društvenoj mreži X… »
Fon Bekerat odao poštu žrtvama pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu: Tragedija koja nas je sve dotakla (foto)…
Blic pre 7 sati
Tragedija se dogodila 1. novembra prethodne godine Tom priliko poginulo je 16 osoba Šef Delegacije EU u Srbiji Andreas fon Bekerat danas je posetio Novi Sad, gde je odao poštu žrtvama pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu. - Danas, tokom… »
FOTO: Šef Delegacije EU u Srbiji fon Bekerat u Novom Sadu odao poštu stradalima u padu nadstrešnice
Radio 021 pre 6 sati
Šef Delegacije EU u Srbiji Andreas fon Bekerat danas boravi u Novom Sadu, a prvo je otišao do Železničke stanice kako bi odao poštu stradalima u padu nadstrešnice. "Danas, tokom moje prve posete van Beograda - u Novom Sadu. Posetu sam počeo, odajuću… »
Fon Bekerat odao poštu žrtvama pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
N1 Info pre 7 sati
Šef Delegacije EU u Srbiji Andreas fon Bekerat danas je posetio Novi Sad, gde je odao poštu žrtvama pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u tom gradu. "Danas, tokom moje prve posete van Beograda - u Novom Sadu. Posetu sam počeo, odajuću duboko… »
Vesti dana »
Napeto ispred Skupštine: Guranje poslanika opozicije sa policijom i obezbeđenjem ispred zgrade parlamenta (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
Šta nas čeka ako dođe do obustave rada rafinerije? Zdravković za "Blic Biznis": "Rafinerija ne može da se ugasi na dugme!"
Blic pre 48 minutajoš 55 povezanih