Povezane vesti

Niš moj grad: Hitno potreban azil za napuštene životinje, ugrožena bezbednost građana

Niš moj grad: Hitno potreban azil za napuštene životinje, ugrožena bezbednost građana

Novi magazin pre 4 sati
Kopredsednik organizacije "Niš moj grad" Miodrag Stanković zatražio je danas od predstavnika gradske vlasti da hitno pronađu lokaciju za izgradnju azila za napuštene životinje. On je kazao da se Niš suočava sa ozbiljnim problemom napuštenih životinja… »

Danas pre 5 sati
Kopredsednik organizacije „Niš moj grad“ Miodrag Stanković zatražio je danas od gradske vlasti da hitno pronađu lokaciju za izgradnju azila za napuštene životinje. On je kazao da se Niš suočava sa ozbiljnim problemom napuštenih životinja koji ne samo da… »
Stanković: Hitno potreban azil za pse u Nišu, zbog ugrožene bezbednosti građana

Stanković: Hitno potreban azil za pse u Nišu, zbog ugrožene bezbednosti građana

Jugmedia pre 6 sati
U našem gradu suočavamo se sa ozbiljnim problemom napuštenih životinja, koji ne samo da ugrožava bezbednost građana i životinja, već i stvara velike finansijske troškove istakao je u saopštenju kopredsednik Niš moj grad i šef odborničke grupe Ujedinjeni… »
Stanković: Niška vlast hitno da izgradi azil za pse i tako da zaštiti građane i životinje

Stanković: Niška vlast hitno da izgradi azil za pse i tako da zaštiti građane i životinje

Naissus info pre 8 sati
Koopredsednik “Niš moj grad” i šef odborničke grupe Ujedinjeni – Nada za Niš, Miodrag Stanković ocenjuje da se u Nišu suočavamo sa ozbiljnim problemom napuštenih životinja, koji ne samo da ugrožava bezbednost građana i životinja, već i stvara velike… »
Azil za napuštene životinje dugoročno rešenje: Niš troši milione na kazne umesto na investiciju

Azil za napuštene životinje dugoročno rešenje: Niš troši milione na kazne umesto na investiciju

Serbian News Media pre 7 sati
Kopredsednik organizacije „Niš moj grad“ Miodrag Stanković zatražio je danas od predstavnika gradske vlasti da hitno pronađu lokaciju za izgradnju azila za napuštene životinje. On je kazao da se Niš suočava sa ozbiljnim problemom napuštenih životinja… »
Niš, moj grad: Hitan apel za azil

Niš, moj grad: Hitan apel za azil

Niške vesti pre 9 sati
U našem gradu suočavamo se sa ozbiljnim problemom napuštenih životinja, koji ne samo da ugrožava bezbednost građana i životinja, već i stvara velike finansijske troškove – rekao je Miodrag Stanković, kopredsednik Niš moj grad, opozicione organizacije… »

Vesti dana »