Povezane vesti
Progovorio vlasnik kuće u Ritopeku: Ja da pomognem svedocima saradnicima neću nikada, ocrnili su me, neću ništa da priznam!
Kurir 26.11.2025
Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku, u kojoj je prema navodima optužnice kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ubila sedmoro ljudi, danas je pred Specijalnim sudom zatražio reč i potvrdio da želi tokom nastavka suđenja u nekom momentu… »
Obrt na suđenju Belivukovog klana, prekinuli štrajk glađu: Tražili da ih vrate u pritvor, sud doneo ovu odluku
Mondo 26.11.2025
Pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su 6. novembra stupili u štrajk glađu, okrivljeni Nemanja Đurić, Nebojša Janković i Miloš Budimir od juče su ga prekinuli, obavestila je uprava Centralnog zatvora sudsko veće Specijalnog suda u… »
Belivukovi vojnici prekinuli štrajk glađu posle 18 dana: Tražili da ih vrate u pritvor, sud doneo odluku da ostanu da sede u…
Kurir 26.11.2025
Pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su 6. novembra stupili u štrajk glađu, okrivljeni Nemanja Đurić, Nebojša Janković i Miloš Budimir od juče su ga prekinuli, obavestila je uprava Centralnog zatvora sudsko veće Specijalnog suda u… »
Vesti dana »
Kamiondžije blokirale neke granice na Balkanu: 'Tretiraju nas kao kriminalce'
BBC News pre 50 minutajoš 57 povezanih
Sutra u Novom Sadu malo toplije i vedrije, pa nekoliko tmurnih i kišnih dana
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih
Cene gasa u Evropi na najvišem nivou za 10 meseci nakon pada isporuka LNG iz SAD
NIN pre 55 minutajoš 33 povezane
Znamo po šta ste stvarno došli kod mene: „Predsednik Vučić je najveća pomoć vaterpolu i sportu u ovoj zemlji“!
Hot sport pre 1 satjoš 34 povezane