Povezane vesti

Jovana Jeremić imala je sukob sa vlasnikom televizije Voditeljka prvi put ispričala u kakvim je stvarno odnosima sa Željkom…

Jovana Jeremić imala je sukob sa vlasnikom televizije Voditeljka prvi put ispričala u kakvim je stvarno odnosima sa Željkom…

Alo pre 12 sati
Voditeljka otkrila razlog otkaza na Hepiju i prelaska na Pink. Voditeljka Jovana Jeremić svoju karijeru započela je pre deset godina na Hepi televiziji. Ipak, nakon dugogodišnje saradnje, odlučila je da da otkaz i pridruži se televiziji Pink 2021… »
Jovana Jeremić otkrila zašto je dala otkaz: Posvađala se s vlasnikom televizije, nije hteo ni da je vidi

Jovana Jeremić otkrila zašto je dala otkaz: Posvađala se s vlasnikom televizije, nije hteo ni da je vidi

Mondo pre 17 sati
Voditeljka Jovana Jeremić, koja vodi Jutarnji program na televiziji Pink, karijeru je počela na Hepi televiziji, koju je napustila nakon žustre svađe s vlasnikom. Iako je nekoliko puta do sada govorila o "sudbinskom" susretu sa Željkom Mitrovićem, do… »
"Bajali su mi da dobijem rak i umrem" Jovana Jeremić bila žrtva crne magije, voditeljka prošla kroz pakao!

"Bajali su mi da dobijem rak i umrem" Jovana Jeremić bila žrtva crne magije, voditeljka prošla kroz pakao!

Alo pre 18 sati
Otvorila dušu o neprijatnostima koje je doživljavala. Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o do sad nepoznatim detaljima svoje karijere. Dotakla se odlaska sa Hepi televizije, kao i saradnje sa Željkom Mitrovićem. Jeremićeva je otkrila da je bila u… »
Jovana Jeremić posle 4 i po godine priznala istinu o otkazu na Hepiju i prelasku na Pink! Spomenula svedočenje

Jovana Jeremić posle 4 i po godine priznala istinu o otkazu na Hepiju i prelasku na Pink! Spomenula svedočenje

Telegraf pre 20 sati
Jovana Jeremić prvi put je progovorila iskreno o otkazu na Hepiju, pa otkrila da je otkaz dala zbog svađe sa vlasnikom Predragom Rankovićem Peconijem. Jovana je objasnila kako je došlo do saradnje sa Pinkom i priznala da je sebe dugo krivila zbog toga… »
"Otišla sam sa Hepija zbog svađe sa Peconijem" Jovana Jeremić prvi put otkrila pravi razlog prelaska na Pink: "Svedočila sam…

"Otišla sam sa Hepija zbog svađe sa Peconijem" Jovana Jeremić prvi put otkrila pravi razlog prelaska na Pink: "Svedočila sam…

Blic pre 21 sat
Istakla je da nije bila adekvatno plaćena za svoj rad Iznajmila je stan prekoputa televizije i u potpunosti bila posvećena poslu Voditeljka Jovana Jeremić prešla je na TV Pink 2021. godine nakon što je 10 godina radila na Hepi televiziji. Ona je sada… »

Vesti dana »