Povezane vesti
Tamara Vučić: Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge
RTV 26.11.2025
BEOGRAD - Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i… »
Tamara Vučić poručila na konferenciji u Novom Sadu: „Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge“
Dnevnik 26.11.2025
NOVI SAD: Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i… »
Tamara Vučić: Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge
Telegraf 26.11.2025
Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i ove godine… »
Vesti dana »
Nova runda poskupljenja: Cene nafte skočile posle Trampove izjave o kraju prekida vatre sa Iranom
Danas pre 39 minutajoš 29 povezanih
Brnabić: Na konferenciji predsednika parlamenata usvojena Beogradska deklaracija
Insajder pre 43 minutajoš 22 povezane
Tramp: Za mene je primirje sa Iranom završeno, Teheran gađa američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 19 minutajoš 27 povezanih
SAD ponovo bombardovao Iran, Teheran uzvratio napadima na američke baze u Zalivu
Serbian News Media pre 3 satajoš 24 povezane
'Ovo nije normalno': Đoković posle maratonskog meča ušao u polufinale Vimbldona
BBC News pre 29 minutajoš 45 povezanih