Povezane vesti
Tamara Vučić poručila na konferenciji u Novom Sadu: „Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge“
Dnevnik pre 36 minuta
NOVI SAD: Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i… »
Tamara Vučić: Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge
RTV pre 56 minuta
BEOGRAD - Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i… »
Tamara Vučić: Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge
Telegraf pre 46 minuta
Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i ove godine… »
Vesti dana »
Vučićev “šef Ćacilenda” udario poslanika Novakovića ispred Skupštine
Luftika pre 36 minutajoš 36 povezanih
Mali odbrusio Đilasu: U vaše vreme BDP je bio 33 milijarde, a sada je tri puta veći
B92 pre 21 minutajoš 33 povezane
Čekajući OFAK: Konačno gašenje Rafinerije ili pošteda na određeno vreme
Vreme pre 16 minutajoš 41 povezana
Transkript razgovora Trampovih i Putinovih ljudi: "Donjeck i razmena teritorija"
Večernje novosti pre 36 minutajoš 46 povezanih