Povezane vesti
Tamara Vučić: Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge
RTV 26.11.2025
BEOGRAD - Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i… »
Tamara Vučić poručila na konferenciji u Novom Sadu: „Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge“
Dnevnik 26.11.2025
NOVI SAD: Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i… »
Tamara Vučić: Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge
Telegraf 26.11.2025
Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i ove godine… »
Vesti dana »
Fars: SAD postavile pet uslova Iranu; požar u okolini nuklearke u UAE posle napada dronom
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 3 satajoš 89 povezanih
Momci iz benda Lavina sleteli u Beograd nakon Evrovizije. Pometnja na aerodromu, svi gledaju u njih (video)
Blic pre 22 minutajoš 29 povezanih