Povezane vesti
Tamara Vučić: Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge
RTV 26.11.2025
BEOGRAD - Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i… »
Tamara Vučić poručila na konferenciji u Novom Sadu: „Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge“
Dnevnik 26.11.2025
NOVI SAD: Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i… »
Tamara Vučić: Društvo mora da se gradi na brizi i razumevanju za druge
Telegraf 26.11.2025
Supruga predsednika Republike Srbije Tamara Vučić otvorila je danas VI regionalnu konferenciju o retkim bolestima u Novom Sadu i tom prilikom rekla da društvo mora da nastavi da se gradi na brizi i razumevanju za drugog. "Drago mi je što sam i ove godine… »
Vesti dana »
Tramp proglasio Ormuski moreuz teritorijom SAD, šef Mosada tajno sa sirijskim ministrom
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 33 povezane
(SNIMAK DRONOM) Kako gašenje velikog požara na Stolovima izgleda iz vazduha
N1 Info pre 2 satajoš 40 povezanih
Tijana Bošković brojala do 27: Odbojkašice Srbije pobedile Češku na Evropskom prvenstvu
Kurir pre 40 minutajoš 21 povezana