Повезане вести

Конор Мекгрегор запрепастио свет - Његова потресна исповест леди крв у жилама! Видео је своју смрт и сопствени сандук, био је…

Конор Мекгрегор запрепастио свет - Његова потресна исповест леди крв у жилама! Видео је своју смрт и сопствени сандук, био је…

Курир 26.11.2025
Некадашњи двоструки УФЦ шампион, који је недавно најавио повратак у октагон и притом завршио на дисциплинској листи због употребе недозвољених супстанци, отворио је душу и поделио детаље из приватне борбе ван ринга. Годинама… »
„Видео сам своју смрт и себе у ковчегу“

„Видео сам своју смрт и себе у ковчегу“

Нова 26.11.2025
Контроверзни ММА борац и бивши двоструки УФЦ шампион Конор Мекгрегор поделио је једну од најшокантнијих исповести у својој каријери. Ирац, који је годинама био у жижи због проблема са дрогом, алкохолисаним инцидентима и озбиљним… »
Мекгрегор се лечио од зависности: Све је открио на друштвеним мрежама (галерија)

Мекгрегор се лечио од зависности: Све је открио на друштвеним мрежама (галерија)

Курир 26.11.2025
Некадашњи двоструки УФЦ шампион Конор Мекгрегор, који је недавно најавио повратак у октагон и притом завршио на дисциплинској листи због употребе недозвољених супстанци, отворио је душу и поделио детаље из приватне борбе ван… »
Конор шокирао: "Видео сам своју смрт"

Конор шокирао: "Видео сам своју смрт"

Б92 26.11.2025
Конор Мекгрегор је објавио шокантну исповест на друштвеним мрежама. Ирски ММА борац и некадашњи двоструки УФЦ шампион недавно је одлучио да се врати у спортско такмичење, па тренутно служи казну због коришћења недозвољених… »

Вести дана »