Povezane vesti

Evropa klizi u rat, na nišanu im Rusija? Bundesver diže specijalne timove za udar, sprema se vojska dronova

Evropa klizi u rat, na nišanu im Rusija? Bundesver diže specijalne timove za udar, sprema se vojska dronova

Alo pre 13 sati
Prema dostupnim informacijama, ovaj sistem biće po borbenoj moći ravan četi od 60 do 150 vojnika, ali će imati daleko sofisticiranije mogućnosti i veći domet. Nemačka vojska planira da formira šest specijalizovanih jedinica opremljenih dronovima… »
Nemačka vojska planira razvoj jedinica sa dronovima kamikazama

Nemačka vojska planira razvoj jedinica sa dronovima kamikazama

NIN pre 14 sati
Nemačke Oružane snage planiraju da formiraju šest jedinica koje bi koristile dronove kamikaze, a prva od njih trebalo bi da počne sa delovanjem do 2027, saopštio je zvaničnik Bundesvera, Kristijan Frojding, prenosi danas Špigel. "Mi smo već započeli… »
Nemačka vojska planira šest jedinica sa dronovima kamikazama

Nemačka vojska planira šest jedinica sa dronovima kamikazama

RTV pre 15 sati
BERLIN - Nemačke Oružane snage planiraju da formiraju šest jedinica koje bi koristile dronove kamikaze, a prva od njih trebalo bi da počne sa delovanjem do 2027, saopštio je zvaničnik Bundesvera, Kristijan Frojding, prenosi danas Špigel. "Mi smo već… »
Namci se spremaju za rat?! Bundesver dobija šest novih jedinica, uključuju i veštačku inteligenciju!

Namci se spremaju za rat?! Bundesver dobija šest novih jedinica, uključuju i veštačku inteligenciju!

Alo pre 15 sati
Nemačke Oružane snage planiraju da formiraju šest jedinica koje bi koristile dronove kamikaze, a prva od njih trebalo bi da počne sa delovanjem do 2027, saopštio je zvaničnik Bundesvera, Kristijan Frojding, prenosi danas Špigel. "Mi smo već započeli… »
Testiranja su započeta: Moćni dronovi će se obrušiti na neprijatelja

Testiranja su započeta: Moćni dronovi će se obrušiti na neprijatelja

B92 pre 15 sati
Nemačka vojska formira jedinice s dronovima kamikazama

Nemačka vojska formira jedinice s dronovima kamikazama

Politika pre 15 sati
Mogu da kruže iznad fronta, a potom da se obruše na neprijatelja. Nemačke Oružane snage planiraju da formiraju šest jedinica koje bi koristile dronove kamikaze, a prva od njih trebalo bi da počne sa delovanjem do 2027, saopštio je zvaničnik Bundesvera… »

Vesti dana »