Povezane vesti
"Radila sam romsku svadbu i više ne, hvala" Pevačica o iskustvu na ovakvim veseljima: "Neću da me kite, nego lepo da mi daju…
Blic pre 3 sata
Estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić ne vole način na koji se tretiraju muzičari na romskim svadbama Petar naglašava značaj dostojanstva u svom poslu i smatra da određeni običaji ne pristaju njihovom stilu. Estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić… »
"Romske svadbe, ne, hvala! Nije gospodski" Petar Mirić i Ivana Pavković o nastupima kolega na najskupljim veseljima: Ne kite…
Kurir pre 4 sati
Ivana Pavković i Petar Mitić nakon duže medijske pauze snimili su duet i oduševili svoju publiku. Za domaće medije govorili su o porodici, karijeri, ali i fenomenu romskih svadbi. Bračni par je objasnio da to nije njihova "šoljica čaja" ali da poštuju… »
Ivana Pavković i njen muž se zgrozili na temu romskih veselja: "Ne pripadamo tom kroju, nama lepo daju novac"
Telegraf pre 3 sata
Iako većina pevača nema nikakav problem sa novčanicama koje kao bakšiš dobiju na slavljima, estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić više vole da svoj honorar dobiju u - koverti. Par je progovorio o svojim nastupima pa su priznali kako ne vole kićenje… »
Vesti dana »
Vozači, budite maksimalno oprezni! Putevi Srbije uputili apel zbog najavljenog snega
Alo pre 1 minutjoš 30 povezanih
VIDEO Jelena Kleut na skupu podrške u kampusu: "Hvala mojim studentima, vi ste moj Senat"
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku nakon poraza Partizana od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 103 povezane
Miroslav Aleksić: Napad na poslanike opozicije dokaz da kriminalci vladaju državom
Glas Šumadije pre 1 satjoš 61 povezana