Povezane vesti
'Ostvarila sam san': Prva gej Mis Engleske
NIN pre 16 sati
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. "Ostvarila sam san", izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja. Umetničku školu pohađala je u Lesteru, gde su je vršnjaci stalno zadirkivali zbog seksulanosti, što je bilo "strašno"… »
Radio 021 pre 16 sati
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je će predstavljati Englesku na takmičenju Mis sveta 2026. godine. Alan Strutt/Miss England Grejs Ričardson je prva gej mis Engleske, kažu organizatorki U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada… »
BBC News pre 17 sati
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je će predstavljati Englesku na takmičenju Mis sveta 2026. godine. U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. „Ostvarila sam san", izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja… »
‘Ostvarila sam san’: Prva gej Mis Engleske
Južne vesti pre 16 sati
Alan Strutt/Miss England Grejs Ričardson je prva gej mis Engleske, kažu organizatorki U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. „Ostvarila sam san“, izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja. Umetničku školu pohađala je u… »
‘Ostvarila sam san’: Prva gej Mis Engleske
Danas pre 16 sati
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. „Ostvarila sam san“, izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja. Umetničku školu pohađala je u Lesteru, gde su je vršnjaci stalno zadirkivali zbog seksulanosti, što je bilo „strašno“… »
Vesti dana »
Danas hladno red kiše,red snega, temperatura do 7 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 26 povezanih
Broj žrtava požara u stambenom kompleksu u Hongkongu porastao na 44
Vreme pre 44 minutajoš 14 povezanih
SAD obustavile obradu imigracionih zahteva Avganistanaca nakon pucnjave ispred Bele kuće
Euronews pre 19 minutajoš 11 povezanih
SPC i vernici slave Božićne poklade Danas se ne treba zaduživati niti praviti svadbu, a ovo su reči kojima se tera zlo
Dnevnik pre 1 satjoš 8 povezanih