Povezane vesti

'Ostvarila sam san': Prva gej Mis Engleske

NIN pre 16 sati
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. "Ostvarila sam san", izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja. Umetničku školu pohađala je u Lesteru, gde su je vršnjaci stalno zadirkivali zbog seksulanosti, što je bilo "strašno"… »

Radio 021 pre 16 sati
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je će predstavljati Englesku na takmičenju Mis sveta 2026. godine. Alan Strutt/Miss England Grejs Ričardson je prva gej mis Engleske, kažu organizatorki U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada… »

BBC News pre 17 sati
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je će predstavljati Englesku na takmičenju Mis sveta 2026. godine. U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. „Ostvarila sam san", izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja… »
‘Ostvarila sam san’: Prva gej Mis Engleske

Južne vesti pre 16 sati
Alan Strutt/Miss England Grejs Ričardson je prva gej mis Engleske, kažu organizatorki U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. „Ostvarila sam san“, izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja. Umetničku školu pohađala je u… »

Danas pre 16 sati
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. „Ostvarila sam san“, izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja. Umetničku školu pohađala je u Lesteru, gde su je vršnjaci stalno zadirkivali zbog seksulanosti, što je bilo „strašno“… »

Vesti dana »