Povezane vesti
'Ostvarila sam san': Prva gej Mis Engleske
NIN 26.11.2025
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. "Ostvarila sam san", izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja. Umetničku školu pohađala je u Lesteru, gde su je vršnjaci stalno zadirkivali zbog seksulanosti, što je bilo "strašno"… »
Radio 021 26.11.2025
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je će predstavljati Englesku na takmičenju Mis sveta 2026. godine. Alan Strutt/Miss England Grejs Ričardson je prva gej mis Engleske, kažu organizatorki U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada… »
BBC News 26.11.2025
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je će predstavljati Englesku na takmičenju Mis sveta 2026. godine. U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. „Ostvarila sam san", izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja… »
‘Ostvarila sam san’: Prva gej Mis Engleske
Južne vesti 26.11.2025
Alan Strutt/Miss England Grejs Ričardson je prva gej mis Engleske, kažu organizatorki U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. „Ostvarila sam san“, izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja. Umetničku školu pohađala je u… »
‘Ostvarila sam san’: Prva gej Mis Engleske
Danas 26.11.2025
U školi su je maltretirali jer je lezbejka, a sada je Mis Engleske. „Ostvarila sam san“, izjavila je Grej Ričardson posle proglašenja. Umetničku školu pohađala je u Lesteru, gde su je vršnjaci stalno zadirkivali zbog seksulanosti, što je bilo „strašno“… »
Vesti dana »
Bagei: Iran nije počeo ovaj rat, ali će nepokolebljivo braniti svoje dostojanstvo
Politika pre 11 minutajoš 26 povezanih
Ovo je dokaz da se sprema neviđeni udar?! "Svi naši kapaciteti su vam na raspolaganju": Najmoćnija kraljevina Bliskog istoka pobesnela zbog napada Irana
Blic pre 1 satjoš 149 povezanih
(Foto) Protest protiv izgradnje akvarijuma: Građani i studenti se okupili u Parku Ušće, saobraćaj obustavljen
Mondo pre 11 minutajoš 17 povezanih
Vučević: Veliki skup 21. marta u Beogradu, Vučić će predstaviti Program Srbija 2030-35
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih