Povezane vesti
Kinezi pokreću najdužu avionsku liniju na svetu
Politika 26.11.2025
Argentinska vlada je danas i zvanično dala zeleno svetlo za novu liniju. Aviokompanija Čajna istern uvrstiće sledeće nedelje u svoju ponudu najduži komerijalni let u svetu, od kineske ekonomske metropole Šangaja do argentinske prestonice Buenos Ajresa… »
Kineska kompanija pokreće najdužu avionsku liniju na svetu
N1 Info 26.11.2025
Aviokompanija Čajna istern (China Eastern) uvrstiće sledeće nedelje u svoju ponudu najduži komerijalni let u svetu, od kineske ekonomske metropole Šangaja do argentinske prestonice Buenos Ajresa, prenose danas mediji. Linija koja povezuje 20.000… »
Kinezi pokreću najdužu avionsku liniju na svetu: Let od Šangaja do Buenos Ajresa, traje više od 26 sati
Radio 021 26.11.2025
Avio kompanija "China Eastern" uvrstiće u svoju ponudu najduži komercijalni let na svetu - od kineske ekonomske metropole Šangaja do argentinske prestonice Buenos Ajresa. Linija koja povezuje 20.000 kilometara udaljene gradove proradiće od 4. decembra… »
Kineska kompanija pokreće najdužu avionsku liniju na svetu
Forbes 26.11.2025
Aviokompanija Čajna Istern uvrstiće sledeće nedelje u svoju ponudu najduži komerijalni let u svetu, od kineske ekonomske metropole Šangaja do argentinske prestonice Buenos Ajresa, prenose danas mediji. Linija koja povezuje 20.000 kilometara udaljene… »
Vesti dana »
Samo još ovo se nije desilo u srpskom rukometu: Oglasila se Vojvodina nakon prekida duela u Novom Sadu
Dnevnik pre 54 minutajoš 31 povezana
Rud surovo kažnjavao greške - Međedović bez trećeg kola Rolan Garosa
Sportske.net pre 19 minutajoš 67 povezanih
Tramp zapretio Omanu: Ponašaće se kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh /video/
Sputnik pre 2 satajoš 26 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
N1 Info pre 5 satijoš 24 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 4 satijoš 56 povezanih