Povezane vesti

Kija Kockar ide na operaciju: Uradila preko 30 analiza, sad se oglasila: "Moram da se fokusiram na svoj cilj"

Kija Kockar ide na operaciju: Uradila preko 30 analiza, sad se oglasila: "Moram da se fokusiram na svoj cilj"

Blic pre 9 sati
Naglasila je potrebu za eliminacijom stresa radi održavanja zdravlja. Obavila je neophodne analize, a sada su joj stigli rezultati. Bivša rijaliti učesnica, Kija Kockar, jutros se oglasila iz bolnice i objavom zabrinula sve. Sada se ponovo oglasila i… »
"Na ovome se neće završiti" Kija Kockar besna nakon gostovanja Katarine Živković: "Nisam zaboravila niske udarce"

"Na ovome se neće završiti" Kija Kockar besna nakon gostovanja Katarine Živković: "Nisam zaboravila niske udarce"

Blic pre 12 sati
Kija Kockar je reagovala na izjave Katarine, ističući tvrdnje o lažima i personalnim uvredama. Kija je otkrila da ne mora da se ponavlja, jer ona sve vreme priča istinu Katarina Živković je još jednom u javnosti govorila o bivšoj drugarici Kiji Kockar, a… »
"Na ovome se neće završiti!" Kija pobesnela zbog Kaćinih novih izjava: "Da se ne prevari, nisam zaboravila"

"Na ovome se neće završiti!" Kija pobesnela zbog Kaćinih novih izjava: "Da se ne prevari, nisam zaboravila"

Telegraf pre 15 sati
Pevačica Katarina Živković sinoć je gostovala u "Amidži šou", gde se dotakla odnosa sa bivšom drugaricom Kristinom Kijom Kockar. Sudeći po njenom odgovoru, o pomirenja sa rijaliti zvezdom ni ne razmišlja. - To su ta estradna prijateljstva, bila sam… »
Kija Kockar ide na operaciju! Prolazi kroz dramu: "Stigli su mi rezultati analiza, molim da budete ljudi..."

Kija Kockar ide na operaciju! Prolazi kroz dramu: "Stigli su mi rezultati analiza, molim da budete ljudi..."

Telegraf pre 14 sati
"Na ovome se neće završiti!" Pobednica "Zadruge 1", medijska ličnost Kristina Kija Kockar, otkrila je da mora na operaciju. Jutros je posetila bolnicu gde je odradila brojne analize, a sada se oglasila i saopštila rezultate. U izjavi se dotakla i bivše… »
"Neće se na ovome završiti": Kija Kockar kipti od besa nakon gostovanje Kaće Živković

"Neće se na ovome završiti": Kija Kockar kipti od besa nakon gostovanje Kaće Živković

Mondo pre 15 sati
Pevačica Katarina Živković ponovo je pomenula svoju nekadašnju prijateljicu Kiju Kockar, navodeći da je o sebi čula mnogo neistina koje su je pogodile. Podsetimo, Katarina je sinoć bila gost kod Ognjena Amidžića, gde se suzdržavala na pitanja o Kiji… »
"Imam operaciju, na ovome se neće završiti" Kija Kockar se oglasila nakon objave iz bolnice, otkrila detalje (foto)

"Imam operaciju, na ovome se neće završiti" Kija Kockar se oglasila nakon objave iz bolnice, otkrila detalje (foto)

Kurir pre 15 sati
Nakon što je na društvenim mrežama objavljena fotografija iz bolnice na kojoj se vidi bivša voditeljka Kija Kockar, ona se javno oglasila i poručila da je dobro, uz napomenu da je pred njom uskoro planirana medicinska intervencija. Kija, koja je… »

Vesti dana »

Vreme danas: Oblačno i hladnije, sa kišom i snegom

Vreme danas: Oblačno i hladnije, sa kišom i snegom

Nedeljnik pre 4 minutajoš 26 povezanih
Vatra progutala minimum 36 života

Vatra progutala minimum 36 života

Vesti online pre 14 minutajoš 14 povezanih
Alimpijević odredio 12 za Švajcarsku: Četiri debitanta

Alimpijević odredio 12 za Švajcarsku: Četiri debitanta

Sport klub pre 9 minutajoš 14 povezanih
Danas je dan za praštanje - Božićne poklade

Danas je dan za praštanje - Božićne poklade