Povezane vesti

Vučić: Još jednom pozivam Amerikance da daju NIS-u licencu da može da radi

Vučić: Još jednom pozivam Amerikance da daju NIS-u licencu da može da radi

RTK pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je večeras pozvao Amerikance da NIS-u odobre licencu da može da radi dok traju pregovori o vlasništvu. „Ja još ne znam kakva je američka odluka. Ja ih još jednom pozivam da donesu pozitivnu odluku. Ne znam… »
"Zahtevam da nam odobrite tu licencu", Vučić o NIS-u: "Ništa vam nažao nismo uradili, a vi presudite kako hoćete"

"Zahtevam da nam odobrite tu licencu", Vučić o NIS-u: "Ništa vam nažao nismo uradili, a vi presudite kako hoćete"

Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija može da izdrži 100 dana bez kapi nafte i još jednom pozvao Amerikance da odobre licencu NIS-u. Vučić je govoreći na skupu u sportskom centru u Mionici, istakao da je Srbija uspela da obezbedi… »
Vučić u Mionici: Izabraćemo najbolji put za Srbiju

Vučić u Mionici: Izabraćemo najbolji put za Srbiju

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Hvala što si se svih ovih godina borio za Mionicu , koja nema sumnje danas izgleda bolje i naprednije, rekao je predsednik Srbije obrativši se pre svega prvom čoveku ove opštine Bobanu Jankoviću, a zatim i poručio da savremeni politički trenutak zahteva… »
Vučić u Mionici: Javni dug smo smanjili, dva puta je manji od nemačkog, i gotovo 14 godina imamo stabilan kurs dinara, kada…

Vučić u Mionici: Javni dug smo smanjili, dva puta je manji od nemačkog, i gotovo 14 godina imamo stabilan kurs dinara, kada…

Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje velikom narodnom skupu u Mionici. "Hvala na veličanstvenom dočeku. Bobane, hvala što si se sve ove godine borio za bolje Mionice. Nema sumnje da je Mionica bolja nego što je bila", rekao je Vučić na početku… »
Vučić: Pred nama nije lak put, pozivam Amerikance da donesu pozitivnu odluku, žene su naše blago

Vučić: Pred nama nije lak put, pozivam Amerikance da donesu pozitivnu odluku, žene su naše blago

Telegraf pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje velikom narodnom skupu u Mionici. Vučić se na početku zahvalio svima prisutnima. "Hvala na veličanstvenom dočeku. Bobane, hvala što si se sve ove godine borio za bolje Mionice. Nema sumnje da je Mionica… »
Vučić: Zahtevam od Amerike da nam odobri licencu za NIS

Vučić: Zahtevam od Amerike da nam odobri licencu za NIS

Vesti online pre 9 sati
Zahtevam od Amerike da nam odobri licencu za NIS da može da radi dok traju pregovori o vlasništvu – ništa vam nažao nismo učinili, postupili smo i uradili sve što jedna mala ponosita zemlja može da učini, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
"Pred nama nije lak put": Predizborni skup u Mionici, obratio se Vučić: "Gotovo 50 dana nijedna kap nafte nije ušla preko…

"Pred nama nije lak put": Predizborni skup u Mionici, obratio se Vučić: "Gotovo 50 dana nijedna kap nafte nije ušla preko…

Blic pre 11 sati
Aleksandar Vučić je prethodnog dana posetio Negotin i Urovicu Mionica se priprema za lokalne izbore zakazane za 30. novembar U Mionici se održava skup, gde se okupljenim građanima obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar… »
Vučić: Ne znam kakva je odluka Amerike, ali Srbija zaslužuje licencu za NIS, 48 dana bez kapi nafte iz Hrvatske

Vučić: Ne znam kakva je odluka Amerike, ali Srbija zaslužuje licencu za NIS, 48 dana bez kapi nafte iz Hrvatske

Nova pre 12 sati
Još ne znam kakva je američka odluka o Naftnoj industriji Srbije (NIS), ali pozivam ih da donesu pozitivnu odluku i da nam odobre licencu, rekao je večeras u Mionici predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji dodaje da je juče „molio, a večeras zahteva“ da… »
Vučić ponovio poziv Amerikancima da produže operativnu licencu NIS-u

Vučić ponovio poziv Amerikancima da produže operativnu licencu NIS-u

Novi magazin pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas poziv Službu Ministarstva finansija SAD za kontrolu inostrane imovine da donese pozitivnu odluku oko produženja operativne licence Naftnoj industriji Srbije da bi nastavila sa radom dok se vode… »
Vučić pozvao OFAC da produži licencu NIS-u: „Zahtevam da nam odobrite, ništa vam nažao nismo učinili“

Vučić pozvao OFAC da produži licencu NIS-u: „Zahtevam da nam odobrite, ništa vam nažao nismo učinili“

Serbian News Media pre 12 sati
Predsednik Srbije Ačeksandar Vučić ponovio je danas poziv Službu Ministarstva finansija SAD za kontrolu inostrane imovine (OFAC) da donese pozitivnu odluku oko produženja operativne licence Naftnoj industriji Srbije (NIS) da bi nastavila sa radom dok se… »
Vučić: Još ne znam kakva je američka odluka o NIS-u, Srbija nikome ništa neće oduzimati preko noći

Vučić: Još ne znam kakva je američka odluka o NIS-u, Srbija nikome ništa neće oduzimati preko noći

Nedeljnik pre 13 sati
Još ne znam kakva je američka odluka o Naftnoj industriji Srbije (NIS), ali pozivam ih da donesu pozitivnu odluku i da nam odobre licencu, rekao je večeras u Mionici predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji dodaje da je juče „molio, a večeras zahteva“ da… »
"Juče sam ih molio, večeras kažem da zahtevam da nam odobre licencu", Vučić o NIS: Ne znam kakva će biti odluka Amerikanaca…

"Juče sam ih molio, večeras kažem da zahtevam da nam odobre licencu", Vučić o NIS: Ne znam kakva će biti odluka Amerikanaca…

Kurir pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučićobraćajući se na predizbornom skupu za lokalne izbore u Mionici govorio je o situaciji sa NIS i energetskim rezervama zemlje. Podseća da 48 dana ni kap nafte nije ušla preko naftovoda iz Hrvatske. - Danas je, dragi… »
Vučić na predizbornom skupu u Mionici: Važno da prvi put u svojoj istoriji pametno donesemo odluke

Vučić na predizbornom skupu u Mionici: Važno da prvi put u svojoj istoriji pametno donesemo odluke

RTV pre 13 sati
MIONICA - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras na skupu u Mionici da građani dobro razumeju šta je politika Srbije i sa čime se suočavamo i poručio da je važno da se na pametan način donose odluke i izabere najbolji put za Srbiju. "Stanje u… »
Vučić se obratio Amerikancima: Juče sam molio, a danas zahtevam da se licenca za NIS obnovi

Vučić se obratio Amerikancima: Juče sam molio, a danas zahtevam da se licenca za NIS obnovi

Euronews pre 13 sati
Još ne znam kakva je američka odluka o Naftnoj industriji Srbije (NIS), ali pozivam ih da donesu pozitivnu odluku i da nam odobre licencu, rekao je večeras u Mionici predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji dodaje da je juče "molio, a večeras zahteva" da… »
Vučić: Juče sam molio, danas zahtevam da se odobri licenca NIS-u

Vučić: Juče sam molio, danas zahtevam da se odobri licenca NIS-u

NIN pre 14 sati
Još ne znam kakva je američka odluka o Naftnoj industriji Srbije (NIS), ali pozivam ih da donesu pozitivnu odluku i da nam odobre licencu, rekao je večeras u Mionici predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji dodaje da je juče "molio, a večeras zahteva" da… »
Vučić: Pozivam Amerikance da odobre licencu NIS-u

Vučić: Pozivam Amerikance da odobre licencu NIS-u

Vreme pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija nikome ništa neće oduzimati preko noći, već daje rok od 50 dana da se pronađe rešenje za vlasništvo u NIS-u. „Još ne znam kakva je američka odluka o Naftnoj industriji Srbije (NIS), ali pozivam ih… »
Vučić u Mionici: Važno da na pametan način donosimo odluke i izaberemo najbolji put za Srbiju

Vučić u Mionici: Važno da na pametan način donosimo odluke i izaberemo najbolji put za Srbiju

RTS pre 14 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je na skupu u Mionici da građani dobro razumeju šta je politika Srbije i sa čime se suočavamo i poručio da je važno da se na pametan način donose odluke i izabere najbolji put za Srbiju. "Stanje u svetu neće biti… »
Vučić u Mionici: Pred nama nije lak put, ali moramo doneti pametne odluke za budućnost Srbije

Vučić u Mionici: Pred nama nije lak put, ali moramo doneti pametne odluke za budućnost Srbije

Euronews pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas okupljenima u Mionici, poručivši da savremeni politički trenutak zahteva ozbiljnost, odgovornost i jedinstvo, posebno kada se govori o kraju i delu vojvode Živojina Mišića. "Kada govorite o kraju… »

Vesti dana »