Povezane vesti
"Aneli me i dalje voli, i ja ću je uvek voleti" Asmin Durdžić iskreno o odnosu sa bivšom, pomirenje na pomolu: "Jutros je…
Blic 26.11.2025
Asmin izrazio svoja osećanja i verovanje da ga Aneli i dalje voli. Diskutovalo se o planovima za budućnost, uključujući mogućnosti za prinovu. Asmin Durdžić i Aneli Ahmić zakopali su ratne sekire, a sada svi komentarišu da će doći do njihovog pomirenja i… »
Samo korak deli do pomirenja Aneli i Asmina! Cela kuća čeka sekundu kada će se obrnuti tok rijalitija, evo šta se dešava
Kurir 26.11.2025
Asmin Durdžić pričao je sa Borom Santanom i Anitom Stanojlović o odnosu Luke Vujovića i Aneli Ahmić. Oni su se složili da se pomirenjem Luka žestoko ponizio, a kad je naišla Aneli počeo je da je hvali i prepucavanja se sa njom. - Ona je luda za mnom… »
Vesti dana »
Uhapšen osumnjičeni diler u Ćupriji: Nađeno mu skoro hiljadu psihoaktivnih tableta, 2 kile droge i pištolj
Euronews pre 33 minutajoš 56 povezanih
Orban ponovo pretio Ukrajini nakon što je blokirao novi zajam
Radio sto plus pre 28 minutajoš 29 povezanih
Ne sećam se da je tokom moje karijere bilo ovako teško: Angelina Topić posle osvajanja srebrne medalje na SP (VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 37 povezanih
Zašto proleće počinje 20, a ne 21. marta, kako su brojne generacije učile u školi: Evo objašnjenja i još nešto - stizaće nam i 19. marta!
Blic pre 2 satajoš 54 povezane
Amerikanci u problemu! Rast cena goriva pogađa domaćinstva, gotovo 90 odsto strahuje od novih poskupljenja
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane