Povezane vesti
Iznenada nestao iz javnosti i napustio Beograd: Glumac se tri godine nigde nije pojavljivao: "Veverice i srne su mi dolazile u…
Blic 26.11.2025
Trenutno je u vezi sa slikarkom Janom Stojaković, koja je deset godina mlađa od njega Rekao je da nema posla kao mnoge njegove kolege i otkrio šta sebi zamera Glumac Boris Milivojević danas proslavlja 54. rođendan. On je stekao veliku popularnost i imao… »
"U dvorište su mi dolazile veverice, srne i zečevi": Boris Milivojević spas od gradske vreve pronašao u selu kraj Beograda
Kurir 26.11.2025
Glumac Boris Milivojević otvoreno priznaje koliko voli da provodi vreme okružen prirodom. Jedan period života proveo je u selu Guncati, gde je uživao u miru i tišini daleko od gradske vreve. "Proveo sam tamo tri godine, dolazile su mi veverice u… »
Vesti dana »
Željko Mitrović odmah izrekao zabranu Staniji: Ovo nikako nije smela da uradi, sve se čulo uživo u programu
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Beta pre 58 minutajoš 23 povezane
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih
Prajd u Beogradu: Četvrt veka borbe za ravnopravnost, završena šetnja, žurka u parku Manjež, manji incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
Obustavlja napade: Oglasio se Zelenski posle razgovora sa izaslanicima Amerike, Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Blic pre 6 satijoš 27 povezanih