Povezane vesti
"Malo sam se bocnula, znam svoje mane" Rada Manojlović poklekla nakon saveta da ide pod nož!
Kurir 26.11.2025
Pevačica Rada Manojlović jedna je od retkih sa javne scene koja se nije podvrgla plastičnoj hirurgiji. Pevčica ističe da često dobija sugestije da ode na neku estetsku korekciju. - Malo sam se bucnula, ja znam svoje mane. Kome god sam se požalila rekli… »
„Glave neće moći da nam stanu u ekrane“: Rada Manojlović oštro po koleginicama koje preteruju sa silikonima
Nova 26.11.2025
Pevačica važi za jednu od najzgodnijih na estradi, a gotovo da ništa nije radila na sebi. Rada Manojlović tokom svoje karijere suptilno je smanjila nos, ali nije želela da ugrađuje silikone. Pevačica je nedavno govorila o trendu plastičnih operacija, te… »
Vesti dana »
Blokada na Filozofskom fakultetu zbog otkaza Jeleni Kleut: Studenti najavljuju da „ne idu nigde“, dok se profesorka ne vrati na posao
Nova pre 41 minutajoš 28 povezanih
Nije samo Makron otišao pre Trampovog dolaska: Svetski čelnici napuštaju Davos, neki otkazali dolazak
Telegraf pre 45 minutajoš 38 povezanih
Hamad Međedović eliminisan sa Australijan opena: Poražen od De Minora u drugom kolu
Dnevnik pre 51 minutajoš 87 povezanih
Počela sednica Skupštine: Poslanici nastavljaju raspravu o „Mrdićevim zakonima“
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
Osuđen atentator na Šinza Abea: Usmrtio bivšeg japanskog premijera tokom govora, dobio doživotnu robiju
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih