Povezane vesti

"Moja divna snajka" Asminov otac objavio Anelinu fotku i podržao je javno, a Staniju otpisao za sva vremena (foto)

"Moja divna snajka" Asminov otac objavio Anelinu fotku i podržao je javno, a Staniju otpisao za sva vremena (foto)

Alo pre 8 sati
Mustafa javno stao uz Aneli. Aneli Ahmić i Asmin Durdžić iz dana u dan grade sve prisniji odnos, zbog čega su dobili podršku velikog dela takmičara rijalitija Elita, a mnogi navijaju za njihovo pomirenje u najgledanijem rijalitiju u regionu. Podršku… »
"Moja divna snajka" Asminov otac javno stao uz Aneli, iznenadio sve objavom: Stavio do znanja da ih podržava

"Moja divna snajka" Asminov otac javno stao uz Aneli, iznenadio sve objavom: Stavio do znanja da ih podržava

Telegraf pre 9 sati
Odnosi između Asmina Durdžića i Aneli Ahmić iz dana u dan postaju sve prisniji, što je izazvalo brojne reakcije kako među učesnicima "Elite 9", tako i među gledaocima. Mnogi navijaju da se bivši partneri pomire upravo tokom boravka u rijalitiju, a veliku… »
(Foto) "Divna snajka" Asminov otac javno podržao Aneli, svima stavio do znanja da navija za njih! Mustafina objava napravila…

(Foto) "Divna snajka" Asminov otac javno podržao Aneli, svima stavio do znanja da navija za njih! Mustafina objava napravila…

Blic pre 10 sati
Mustefa Durdžić iznenadio je sve odlukom. Stanija izražava mišljenje da bi Asmin i Aneli mogli obnoviti svoju romansu. Asmin Durdžić i Aneli Ahmić iz dana u dan imaju sve prisniji odnos, zbog čega su dobili i podršku velikog dela takmičara "Elite 9"… »

Vesti dana »