Povezane vesti
Zašto je Nada Topčagić zabranjena u Hrvatskoj? CNN objavio njene slike, optužili je za monstruozne zločine
Mondo pre 7 sati
Nada Topčagić decenijama je na javnoj sceni, a uprkos tome što se njeni hitovi rado slušaju širom Balkana i dan-danas, pevačica nema mogućnost da nastupa u Hrvatskoj i Bosni. Nada je jednom prilikom otkrila da ona već 30 godina ne odlazi u susednu… »
"Ne bih išla tamo da nemam hleb da jedem" Nada Topčagić dve i po decenije zabranjena u Hrvatskoj, a ovo je razlog
Kurir pre 8 sati
Pevačica Nada Topčagić se prisetila pokojnog kolege Halida Bešlića, a potom i osvrnula na pevanje u susednim zemljama. Otkrila je da u dve susedne zemlje nije išla više od dve i po decenije. - Duša me za Halidom boli i mnogo mi je žao. Nisam ga videla 30… »
"Ne bih išla tamo da nemam hleb da jedem" Nada Topčagić je dve i po decenije zabranjena u Hrvatskoj: "Morala sam da pevam…
Blic pre 19 sati
Komentarisala je uspehe kolega, dok je istakla svoj stav protiv nastupanja kod komšija. Izrazila je žaljenje što se nije videla sa Halidom Bešlićem 30 godina. Pevačica Nada Topčagić se prisetila pokojnog kolege Halida Bešlića, a potom i osvrnula na… »
Vesti dana »
Za obezbeđivanje novca za eventualni otkup ruskog udela u NIS-u država će se zadužiti
Radio sto plus pre 46 minutajoš 33 povezane
Vučić: Najkasnije do sredine aprila vozom od Beograda do Budimpešte za manje od tri sata
Ekapija pre 3 satajoš 62 povezane
Oprez zbog snega na Zlatiboru. Teretnjaci na Batrovcima na izlazu iz Srbije čekaju osam sati (video)
Dnevnik pre 31 minutajoš 27 povezanih
Željko je naš patrijarh, samo nam je važno da ostane: Grobari u ekstazi mole Obradovića da bude deo kluba!
Hot sport pre 7 minutajoš 69 povezanih
Putin pojasnio stvari oko mirovnog sporazuma: Rusija želi da postigne dogovor sa Ukrajinom, ali je to trenutno nemoguće!
Kurir pre 3 satajoš 35 povezanih