Povezane vesti

Muzičar (40) pre osam godina autom sleteo u provaliju: Zaspao za volanom, vozilo bilo smrskano: "Sećam se kako se prevrćem…

Muzičar (40) pre osam godina autom sleteo u provaliju: Zaspao za volanom, vozilo bilo smrskano: "Sećam se kako se prevrćem…

Blic pre 1 sat
Zadobio je samo lakše povrede, zahvaljujući tome što je auto zaustavljen pre ulaska u jezero. Petrović se oslobodio iz smrskanog automobila otvaranjem krova kroz šiber. Muzičar Dejan Petrović (40) je 2017. godine gledao smrt u oči. Naime, Dejan je tada… »
"U glavi mi je bila samo moja ćerka Jovana" Ispovest muzičara Dejana Petrovića koja ledi krv u žilama: U jednom trenutku sam…

"U glavi mi je bila samo moja ćerka Jovana" Ispovest muzičara Dejana Petrovića koja ledi krv u žilama: U jednom trenutku sam…

Kurir pre 10 sati
Muzičar Dejan Petrović 2017. godine našao se oči u oči sa smrću. Te godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, kada je automobilom sleteo u provaliju. Njegovo vozilo bilo je potpuno uništeno, a Dejan je kasnije u jednoj emisiji detaljno opisao kako je… »

Vesti dana »