Povezane vesti
Zagorac otvorio oči navijačima: "Ne gledajte Željka samo kroz rezultate"
Sportske.net pre 5 sati
Nekadašanji košarkaš i kapiten Partizana Rade Zagorac istakao je da doskorašnji trener beogradskog kluba Željko Obradović tokom četvoroipogoidšnjeg mandata ostvario nemerljiv doprinos stabilizaciji kluba te da se njegov boravak ne može meriti samo kroz… »
Ostavka najvećeg
Vesti online pre 6 sati
Najtrofejniji evropski košarkaški trener Željko Obradović potvrdio je u pismu navijačima da je odlučio da podnese neopozivu ostavku. “Pre četiri i po godine sam se vratio u moj voljeni klub i krenuo zajedno sa vama da živim najlepši san. Imao sam želju i… »
"Reći ću javno - vezano je za Željka!" Bivši kapiten progovorio o Obradoviću: Ljudi ne razumeju! Ko god da dođe u Partizan…
Kurir pre 5 sati
Kao bomba u sredu je odjeknula vest da Željko Obradović više nije trener Parizana. Nakon serije loših rezultata najtrofejniji evropski stručnjak preuzeo je odgovornost i podneo ostavku. U emotivnom pismu zahvalio se navijačima i rukovodstvu kluba i… »
"Ko god da dođe u Partizan, neće biti kao Željko": Zagorac objasnio šta ljudi ne razumeju kod Obradovića
Mondo pre 6 sati
Željko Obradović otišao je iz Partizana, objavio je emotivno pismo, zahvalio se i prepustio klupu nasledniku. Ko god to da bude. Rade Zagorac pričao je u superlativima o trofejnom stručnjaku i to u momentima kad nije znao za kraj saradnje. "Ljudi treba… »
Željko Obradović više nije trener košarkaša Partizana
Danas pre 19 sati
„Ja sam uvek dužan Partizanu jer me je on napravio“. Ovim rečima se košarkaški trener Željko Obradović obratio novinarima u junu 2021, kada se posle 28 godina vratio na klupu beogradskog Partizana. Da li je posle četiri i po godine „vratio dug“ ostaje na… »
Željko Obradović se emotivnim pismom oprostio od Partizana
Danas pre 19 sati
Željko Obradović više i deinitivno nije trener KK Partizan. Navijačima crno-belih obratio se pismom objavljenim na zvaničnom sajtu kluba. Pismo Željka Obradovića objavljujemo u celosti: Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc) – Poštovani… »
Vesti dana »
"Još nema odluke Stejt departmenta" Vučić o NIS: "U nedelju izlazimo iz tihog hoda, kada će rafinerija najverovatnije morati da se zatvori"
Blic pre 20 minutajoš 47 povezanih
Iz kabineta premijera Mađarske potvrđeno: MOL pregovara o kupovini NIS-a
Forbes pre 55 minutajoš 49 povezanih
RHMZ izdao novo upozorenje: Sneg i poledica u ovim područjima Srbije
Euronews pre 50 minutajoš 53 povezane
Čović o odlasku Obradovića: "Razni faktori su u pitanju, takva su vremena"
Dnevnik pre 15 minutajoš 34 povezane