Povezane vesti

"Sa Draganom sam shvatila grešku" Jovana Jeremić konačno otkrila razlog raskida i ovo će mnoge šokirati: Nije želeo isto što i…

"Sa Draganom sam shvatila grešku" Jovana Jeremić konačno otkrila razlog raskida i ovo će mnoge šokirati: Nije želeo isto što i…

Blic pre 2 sata
Izjavila je da je trenutno slobodna i da njen budući partner mora deliti njene vrednosti i ciljeve. Takođe je podržala svog bivšeg muža, Vojislava Miloševića, u njegovom ulasku u voditeljske vode. Jovana Jeremić konačno je otkrila pravi razlog raskida sa… »
"Ne čekam više treći put da se vidimo" Jovana Jeremić javno otkrila koju lekciju je naučila posle raskida sa Draganom…

"Ne čekam više treći put da se vidimo" Jovana Jeremić javno otkrila koju lekciju je naučila posle raskida sa Draganom…

Alo pre 6 sati
Bolje ikad, nego nikad! Jovana Jeremić konačno je otkrila pravi razlog raskida sa Draganom Stankovićem. Voditeljka je istakla da želi da nađe muškarca koji, kao i ona, želi brak i porodicu, te očigledno da ona i Dragan nisu imali iste zamisli. - Slobodna… »
Jovana Jeremić tek sad priznala zašto je raskinula sa Draganom: Pekar joj rekao ne, a ona ga sad javno ponizila

Jovana Jeremić tek sad priznala zašto je raskinula sa Draganom: Pekar joj rekao ne, a ona ga sad javno ponizila

Mondo pre 8 sati
Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić podigla je ogromnu prašinu skandaloznim izjavama tokom nedavnog gostovanja na "Sikter" kanalu, ali je tom prilikom otkrila i nešto o čemu se mesecima spekulisalo - da li se pomirila sa Draganom i koji je razlog… »
"Sa Draganom sam shvatila grešku": Jovana Jeremić raskrstila sa Stankovićem, sada otkrila pravi razlog raskida

"Sa Draganom sam shvatila grešku": Jovana Jeremić raskrstila sa Stankovićem, sada otkrila pravi razlog raskida

Telegraf pre 9 sati
"Gde da stavim 22 cm?" Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, trenutno je slobodna. Nedavno je raskinula veridbu sa biznismenom Draganom Stankovićem, a poslednjih dana šuškalo se o tome da je navodno došlo do njihovog pomirenja. Jeremićeva je želela… »

Vesti dana »