Povezane vesti
"Sa Draganom sam shvatila grešku" Jovana Jeremić konačno otkrila razlog raskida i ovo će mnoge šokirati: Nije želeo isto što i…
Blic pre 2 sata
Izjavila je da je trenutno slobodna i da njen budući partner mora deliti njene vrednosti i ciljeve. Takođe je podržala svog bivšeg muža, Vojislava Miloševića, u njegovom ulasku u voditeljske vode. Jovana Jeremić konačno je otkrila pravi razlog raskida sa… »
"Ne čekam više treći put da se vidimo" Jovana Jeremić javno otkrila koju lekciju je naučila posle raskida sa Draganom…
Alo pre 6 sati
Bolje ikad, nego nikad! Jovana Jeremić konačno je otkrila pravi razlog raskida sa Draganom Stankovićem. Voditeljka je istakla da želi da nađe muškarca koji, kao i ona, želi brak i porodicu, te očigledno da ona i Dragan nisu imali iste zamisli. - Slobodna… »
Jovana Jeremić tek sad priznala zašto je raskinula sa Draganom: Pekar joj rekao ne, a ona ga sad javno ponizila
Mondo pre 8 sati
Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić podigla je ogromnu prašinu skandaloznim izjavama tokom nedavnog gostovanja na "Sikter" kanalu, ali je tom prilikom otkrila i nešto o čemu se mesecima spekulisalo - da li se pomirila sa Draganom i koji je razlog… »
"Sa Draganom sam shvatila grešku": Jovana Jeremić raskrstila sa Stankovićem, sada otkrila pravi razlog raskida
Telegraf pre 9 sati
"Gde da stavim 22 cm?" Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, trenutno je slobodna. Nedavno je raskinula veridbu sa biznismenom Draganom Stankovićem, a poslednjih dana šuškalo se o tome da je navodno došlo do njihovog pomirenja. Jeremićeva je želela… »
Vesti dana »
Orban poručio: Šta od nafte budemo imali mi, i vi ćete! Predsednik Vučić: Građani ne treba da brinu, iako nismo dobili pozitivan signal iz SAD.
Kurir pre 4 minutajoš 62 povezane
Narodni poslanici završili objedinjenu načelnu raspravu i prešli na amandmane
RTV pre 29 minutajoš 28 povezanih
Iz Moskve poručuju: Evropska unija se sprema za direktan vojni sukob sa Rusijom!
Kurir pre 9 minutajoš 31 povezana
Orbanov šef kabineta: U toku su razgovori o mogućnosti da MOL kupi udeo u NIS-u
Nova ekonomija pre 4 satijoš 50 povezanih