Povezane vesti
Jelena Kleut: Akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, trebalo je da ostane u blokadi
Radio 021 pre 29 dana
Profesorka Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, već je morala da ostane u blokadi i pruži podršku studentima. "Mislim da nije trebalo da pristanemo na pritiske… »
Kleut: Nije trebalo da akademska zajednica pristane na pritiske države, već da ostane u blokadi
Beta pre 29 dana
Profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, morali su da ostanu u blokadi i pruže podršku studentima. "Mislim da nije trebalo da pristanemo na… »
Kleut: Akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države već da ostane u blokadi
N1 Info pre 29 dana
Profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, morali su da ostanu u blokadi i pruže podršku studentima. "Mislim da nije trebalo da pristanemo na… »
Profesorka Jelena Kleut: Nije trebalo da akademska zajednica pristane na pritiske države, već da ostane u blokadi
Nova pre 29 dana
Profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, morali su da ostanu u blokadi i pruže podršku studentima. „Mislim da nije trebalo da pristanemo na… »
Profesorka Jelena Kleut: Nije trebalo da akademska zajednica pristane na pritiske države, već da ostane u blokadi
Danas pre 29 dana
Profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, morali su da ostanu u blokadi i pruže podršku studentima. „Mislim da nije trebalo da pristanemo na… »
Kleut: Nije trebalo da akademska zajednica pristane na pritiske države, već da ostane u blokadi
Novi magazin pre 29 dana
„Morali smo ostati u blokadi“: Profesorka Kleut o borbi visokog školstva protiv državne mašinerije
Serbian News Media pre 29 dana
Vesti dana »
Studenti u blokadi vas pozivaju: Evo šta je potrebno da uradite ako želite da se uključite u studentsku akciju
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih
Ukinut kućni pritvor Bogdanu Jovičiću, osumnjičenom za nasilničko ponašanje
RTV pre 51 minutajoš 17 povezanih
Iz Pionirskog parka sklonjen deo šatora, moguće kretanje jednom stazom do Andrićevog venca (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih
Ovde su udarile Trampove rakete? Prve slike iz Nigerije nakon napada na teroriste koji ubijaju hrišćane
Telegraf pre 1 satjoš 46 povezanih