Povezane vesti
Kleut: Nije trebalo da akademska zajednica pristane na pritiske države, već da ostane u blokadi
Beta pre 8 sati
Profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, morali su da ostanu u blokadi i pruže podršku studentima. "Mislim da nije trebalo da pristanemo na… »
Kleut: Akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države već da ostane u blokadi
N1 Info pre 9 sati
Profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, morali su da ostanu u blokadi i pruže podršku studentima. "Mislim da nije trebalo da pristanemo na… »
Jelena Kleut: Akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, trebalo je da ostane u blokadi
Radio 021 pre 9 sati
Profesorka Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, morali su da ostanu u blokadi i pruže podršku studentima. "Mislim da nije trebalo da pristanemo na pritiske države… »
Profesorka Jelena Kleut: Nije trebalo da akademska zajednica pristane na pritiske države, već da ostane u blokadi
Nova pre 9 sati
Profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, morali su da ostanu u blokadi i pruže podršku studentima. „Mislim da nije trebalo da pristanemo na… »
Profesorka Jelena Kleut: Nije trebalo da akademska zajednica pristane na pritiske države, već da ostane u blokadi
Danas pre 9 sati
Profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu Jelena Kleut kazala je da akademska zajednica nije trebalo da pristane na pritiske države, morali su da ostanu u blokadi i pruže podršku studentima. „Mislim da nije trebalo da pristanemo na… »
Kleut: Nije trebalo da akademska zajednica pristane na pritiske države, već da ostane u blokadi
Novi magazin pre 10 sati
„Morali smo ostati u blokadi“: Profesorka Kleut o borbi visokog školstva protiv državne mašinerije
Serbian News Media pre 10 sati
Vesti dana »
Za obezbeđivanje novca za eventualni otkup ruskog udela u NIS-u država će se zadužiti
Novi magazin pre 1 satjoš 33 povezane
"Još nema odluke Stejt departmenta" Vučić o NIS: "U nedelju izlazimo iz tihog hoda, kada će rafinerija najverovatnije morati da se zatvori"
Blic pre 11 minutajoš 62 povezane
Obradović stigao u Beograd, dočekali ga navijači: “Željko, ostani” (VIDEO)
Vesti online pre 11 minutajoš 69 povezanih
Ukrajinci otkrili kada nastavljaju rad na mirovnom planu sa SAD
Telegraf pre 56 minutajoš 35 povezanih