Повезане вести
Јелена Клеут: Академска заједница није требало да пристане на притиске државе, требало је да остане у блокади
Радио 021 27.11.2025
Професорка Филозофског факултета у Новом Саду Јелена Клеут казала је да академска заједница није требало да пристане на притиске државе, већ је морала да остане у блокади и пружи подршку студентима. "Мислим да није требало да… »
Клеут: Није требало да академска заједница пристане на притиске државе, већ да остане у блокади
Бета 27.11.2025
Професорка Филозофског факултета Универзитета у Новом Саду Јелена Клеут казала је да академска заједница није требало да пристане на притиске државе, морали су да остану у блокади и пруже подршку студентима. "Мислим да није… »
Клеут: Академска заједница није требало да пристане на притиске државе већ да остане у блокади
Н1 Инфо 27.11.2025
Професорка Филозофског факултета Универзитета у Новом Саду Јелена Клеут казала је да академска заједница није требало да пристане на притиске државе, морали су да остану у блокади и пруже подршку студентима. "Мислим да није… »
Професорка Јелена Клеут: Није требало да академска заједница пристане на притиске државе, већ да остане у блокади
Нова 27.11.2025
Професорка Филозофског факултета Универзитета у Новом Саду Јелена Клеут казала је да академска заједница није требало да пристане на притиске државе, морали су да остану у блокади и пруже подршку студентима. „Мислим да није… »
Професорка Јелена Клеут: Није требало да академска заједница пристане на притиске државе, већ да остане у блокади
Данас 27.11.2025
Професорка Филозофског факултета Универзитета у Новом Саду Јелена Клеут казала је да академска заједница није требало да пристане на притиске државе, морали су да остану у блокади и пруже подршку студентима. „Мислим да није… »
Клеут: Није требало да академска заједница пристане на притиске државе, већ да остане у блокади
Нови магазин 27.11.2025
„Морали смо остати у блокади“: Професорка Клеут о борби високог школства против државне машинерије
Сербиан Невс Медиа 27.11.2025
Вести дана »
Временска прогноза за недељу, 8. фебруар: Облачно, понегде са слабом кишом
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 24 повезане
Репортерка Н1 из Скопља: Заплењено чак 40 тона марихуане, према последњим незваничним информацијама
Н1 Инфо пре 4 сатијош 1 повезана
Огласио се МУП: Аутобус пун деце у Јагодини зауставила полиција, одмах му је забрањена вожња
Блиц пре 0 минутајош 14 повезаних