Повезане вести

“Жао ми је што ћерке нису биле ту да завршим посао” Бранко крвнички убио Предрага и Ивану, па полицији упутио језиве речи…

“Жао ми је што ћерке нису биле ту да завршим посао” Бранко крвнички убио Предрага и Ивану, па полицији упутио језиве речи…

Курир 27.11.2025
Двоје малолетне деце у секунди је остало без оба родитеља, а тужилац је у завршној речи на суђењу за убиство у Ариљу навео да је злочин извршен из ниских побуда и безобзирне освете. Наш познати голман Ненад Новаковић, брат… »
Језиве речи убице брачног пара из Ариља! Наш познати голман у страху: Он може да изађе за 11 година

Језиве речи убице брачног пара из Ариља! Наш познати голман у страху: Он може да изађе за 11 година

Мондо 27.11.2025
"Када је судија читао пресуду којом га је осудио за убиство мог брата и снаје на 17 година затвора и годину дана за оружје, помислио сам: "Не, ово је нека грешка, то је немогуће". Јер то, практично значи да је он осудио њега на… »
"Жао ми је што њихове ћерке нису биле ту да завршим посао!" Ово су речи убице брачног пара из Ариља, наш познати голман у…

"Жао ми је што њихове ћерке нису биле ту да завршим посао!" Ово су речи убице брачног пара из Ариља, наш познати голман у…

Блиц 27.11.2025
Породица жртава изразила је незадовољство изреченом казном, сматрајући је прениском Ненад Новаковић планира да заштити своју породицу од убице када изађе на слободу "Када је судија читао пресуду којом га је осудио за убиство мог… »

Вести дана »