Povezane vesti

Jezive reči ubice bračnog para iz Arilja! Naš poznati golman u strahu: On može da izađe za 11 godina

Jezive reči ubice bračnog para iz Arilja! Naš poznati golman u strahu: On može da izađe za 11 godina

Mondo pre 1 sat
"Kada je sudija čitao presudu kojom ga je osudio za ubistvo mog brata i snaje na 17 godina zatvora i godinu dana za oružje, pomislio sam: "Ne, ovo je neka greška, to je nemoguće". Jer to, praktično znači da je on osudio njega na pet i po godina zatvora… »
“Žao mi je što ćerke nisu bile tu da završim posao” Branko krvnički ubio Predraga i Ivanu, pa policiji uputio jezive reči…

“Žao mi je što ćerke nisu bile tu da završim posao” Branko krvnički ubio Predraga i Ivanu, pa policiji uputio jezive reči…

Kurir pre 6 sati
Dvoje maloletne dece u sekundi je ostalo bez oba roditelja, a tužilac je u završnoj reči na suđenju za ubistvo u Arilju naveo da je zločin izvršen iz niskih pobuda i bezobzirne osvete. Naš poznati golman Nenad Novaković, brat ubijenog Predraga, rekao je… »
"Žao mi je što njihove ćerke nisu bile tu da završim posao!" Ovo su reči ubice bračnog para iz Arilja, naš poznati golman u…

"Žao mi je što njihove ćerke nisu bile tu da završim posao!" Ovo su reči ubice bračnog para iz Arilja, naš poznati golman u…

Blic pre 11 sati
Porodica žrtava izrazila je nezadovoljstvo izrečenom kaznom, smatrajući je preniskom Nenad Novaković planira da zaštiti svoju porodicu od ubice kada izađe na slobodu "Kada je sudija čitao presudu kojom ga je osudio za ubistvo mog brata i snaje na 17… »

Vesti dana »