Povezane vesti
Osuđenog za ubistvo Brisa Tatona država angažovala za poslove na EXPO
Bujanovačke pre 1 sat
Đorđe Prelić, jedan od vođa nekadašnje Partizanove navijačke grupe Alkatraz, osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, bio je angažovan za poslove na EXPO-u, otkriva CINS. Kako CINS saznaje, Prelić je za čišćenje gradilišta nakon izvršenih… »
Jedan od vođa navijača Partizana osuđen za ubistvo Tatona dobio posao za Expo
Radio 021 pre 3 sata
Đorđe Prelić, jedan od vođa nekadašnje navijačke grupe Partizana koji je osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, bio je angažovan na poslovima izgradnje Expo. Kako piše CINS, Prelić je bio angažovan na čišćenju gradilišta na Expo i za to je… »
CINS otkriva da je Đorđe Prelić, osuđeni za ubistvo Brisa Tatona, angažovan za poslove na EXPO
Danas pre 3 sata
Đorđe Prelić, jedan od vođa nekadašnje Partizanove navijačke grupe Alkatraz, osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, bio je angažovan za poslove na EXPO-u, otkriva CINS. „Ja sam bio angažovan samo u nekoliko navrata (…). Čistio sam. Kako se… »
CINS: Navijač osuđen za ubistvo dobio posao čišćenja gradilišta EXPO
Nedeljnik pre 3 sata
Đorđe Prelić, jedan od vođa nekadašnje navijačke grupe Partizana koji je osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, bio je angažovan na poslovima izgradnje EXPO, piše danas Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS). Kako se navodi u… »
Osuđeni za ubistvo Brisa Tatona angažovan za poslove na EXPO: "Radim po Pančevu, Beogradu, Malom Mokrom Lugu"
Novi magazin pre 3 sata
Đorđe Prelić, jedan od vođa nekadašnje Partizanove navijačke grupe Alkatraz, osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, bio je angažovan za poslove na EXPO-u, otkriva CINS. „Ja sam bio angažovan samo u nekoliko navrata (…). Čistio sam. Kako se… »
Afera EXPO: Osuđenik za ubistvo Brisa Tatona plaćen 1,2 miliona dinara za čišćenje gradilišta
Serbian News Media pre 2 sata
Đorđe Prelić, jedan od vođa nekadašnje navijačke grupe Partizana koji je osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, bio je angažovan na poslovima izgradnje EXPO, piše danas Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS). Kako se navodi u… »
Osuđeni za ubistvo Brisa Tatona angažovan za poslove na EXPO: "Radim po Pančevu, Beogradu, Malom Mokrom Lugu"
N1 Info pre 3 sata
Osuđeni za ubistvo Brisa Tatona angažovan za EXPO: “Ja sam jedna žvaka u marketu”
Luftika pre 3 sata
Jedan od vođa nekadašnje Partizanove navijačke grupe Alkatraz, Đorđe Prelić, osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona, bio je angažovan za poslove na EXPO-u, otkriva CINS, a prenosi portal Nova.rs. „Ja sam bio angažovan samo u nekoliko navrata… »
Osuđivani vođa navijača Đorđe Prelić angažovan za poslove na EXPO: „Ja sam samo žvaka u marketu“
Nova pre 4 sati
Vesti dana »
Vučić: Nema signala iz SAD da će NIS dobiti licencu, rafinerija se zatvara u subotu ili nedelju
Nova pre 20 minutajoš 47 povezanih
Mađarski zvaničnik kaže da bi MOL mogao da kupi udeo u NIS-u, pregovori su u toku
Danas pre 1 satjoš 49 povezanih
RHMZ izdao novo upozorenje: Sneg i poledica u ovim područjima Srbije
Euronews pre 50 minutajoš 53 povezane
Oglasio se Nebojša Čović! Evo šta je rekao o odlasku Željka Obradovića iz Partizana
Večernje novosti pre 10 minutajoš 34 povezane
Nastavljena sednica o budžetu za 2026. godinu: Rasprava o amandmanima na predložene zakone
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih