Povezane vesti
Primoran sam otišao iz Granda zbog "Zvezde Granda" Zoran Vanev nakon 20 godina otvorio dušu: Bavi se prirodnom medicinom i ima…
Kurir pre 20 minuta
Zoran Vanev nakon dve decenije vratio se u Beograd, gde će se posvetiti novim projektima i povratku na scenu. Ekipa Svetski radio srela je pevača na jednom snimanju, pa su iskoristili priliku da razgovaraju s njim - Nije me bilo od 2005. Južna pruga je… »
Zoran Vanev je danas doktor u Švajcarskoj: "Imam svoju ordinaciju već 12 godina"
Blic pre 3 sata
Zoran se osvrnuo na svoje muzičke uspomene i značajnu podršku Saše Popovića. Najavio nove muzičke projekte, uključujući emotivnu pesmu 'Pijem'. Pevač Zoran Vanev, koji je dvehiljaditih sa hitom "Južna pruga" harao javnom scenom, se nedavno vratio u… »
Vesti dana »
Orban poručio: Šta od nafte budemo imali mi, i vi ćete! Predsednik Vučić: Građani ne treba da brinu iako nismo dobili pozitivan signal iz SAD.
Kurir pre 20 minutajoš 47 povezanih
Upozorenja RHMZ se samo nižu! U ovom delu Srbije lediće se tlo, pali se alarm, oprez nije samo za vozače
Telegraf pre 1 satjoš 53 povezane
„Željko za predsednika, uprava Partizana da podnese ostavku“: Navijači Partizana traže odgovornost za sve što se desilo
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
Skupština Srbije: Zaključen načelni pretres, poslanici otpočeli raspravu po amandmanima
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih