Povezane vesti
Pevačica na poklon od muža dobila imanje: Vesna otkrila da je vlasnica parcele od 60 ari, a onda i spomenula sve ostalo što…
Kurir 27.11.2025
Vesna Đogani je od svog muža Đoleta Đoganija za jedan rođendan dobila imanje na poklon. Kako je ispričala pevačica taj gest ju je oduševio, jer ne voli cveće i bombonjere. - Cveće i bombonjere me ne interesuju! Đole mi je za rođendan u decembru kupio 60… »
Pevačica od 18 godina starijeg muža dobila imanje kod Mladenovca za rođendan: "Cveće i bombonjere me ne interesuju"
Blic 27.11.2025
Đole Đogani aktivno radi na njihovim koncertima i događajima. Vesna je izrazila svoje razočaranje u Đoleta zbog njegovog neiskustva u roditeljstvu. Vesna Đogani je od svog muža Đoleta Đoganija za jedan rođendan dobila imanje na poklon. Kako je ispričala… »
Vesti dana »
Pretučen Vladimir Arsenijević, otkazana komemoracija žrtvama Srebrenice u Beogradu
Danas pre 5 satijoš 13 povezanih
Četvoro kandidata koji su ranije podneli ostavke, odlučili da uđu u članstvo Saveta REM-a
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Saobraćajna nesreća na auto-putu kod Požege, jedna osoba poginula, dve povređene
Glas Zapadne Srbije pre 21 minutajoš 25 povezanih
Snažno nevreme praćeno obilnim pljuskovima već pogodilo delove Beograda
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 34 povezane