Povezane vesti
Pevačica na poklon od muža dobila imanje: Vesna otkrila da je vlasnica parcele od 60 ari, a onda i spomenula sve ostalo što…
Kurir pre 2 sata
Vesna Đogani je od svog muža Đoleta Đoganija za jedan rođendan dobila imanje na poklon. Kako je ispričala pevačica taj gest ju je oduševio, jer ne voli cveće i bombonjere. - Cveće i bombonjere me ne interesuju! Đole mi je za rođendan u decembru kupio 60… »
Pevačica od 18 godina starijeg muža dobila imanje kod Mladenovca za rođendan: "Cveće i bombonjere me ne interesuju"
Blic pre 4 sati
Đole Đogani aktivno radi na njihovim koncertima i događajima. Vesna je izrazila svoje razočaranje u Đoleta zbog njegovog neiskustva u roditeljstvu. Vesna Đogani je od svog muža Đoleta Đoganija za jedan rođendan dobila imanje na poklon. Kako je ispričala… »
Vesti dana »
Vučić: Nema signala iz SAD da će NIS dobiti licencu, rafinerija se zatvara u subotu ili nedelju
Nova pre 20 minutajoš 47 povezanih
Mađarski zvaničnik kaže da bi MOL mogao da kupi udeo u NIS-u, pregovori su u toku
Danas pre 1 satjoš 49 povezanih
RHMZ alarmira, oprez je obavezan! Sneg i led pokrivaju predele Srbije, a opasnost od poledice raste svakog sata
Dnevnik pre 5 minutajoš 53 povezane
Oglasio se Nebojša Čović! Evo šta je rekao o odlasku Željka Obradovića iz Partizana
Večernje novosti pre 10 minutajoš 34 povezane