Povezane vesti
Otmice dece u Africi: 'Bespomoćno sam gledao kako mi odvode sina'
BBC News 27.11.2025
Otmica dece iz katoličke škole u zapadnoafričkoj državi dogodila se usred porasta napada naoružanih grupa. Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako naoružani napadači na motorima odvode desetine dece, među… »
Otmice dece u Africi: 'Bespomoćno sam gledao kako odvode mog sina'
NIN 27.11.2025
Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako naoružani napadači na motorima odvode desetine dece, među kojima je bio i njegov sin, posle upada u katolički internat u Nigeru u ranim jutarnjim satima 21… »
Otmice dece u Africi: ‘Bespomoćno sam gledao kako odvode mog sina’
Južne vesti 27.11.2025
BBC Mnogi roditelji su frustrirani reakcijom vlade na otmice Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako naoružani napadači na motorima odvode desetine dece, među kojima je bio i njegov sin, posle upada u… »
Otmice dece u Africi: ‘Bespomoćno sam gledao kako odvode mog sina’
Danas 27.11.2025
Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako naoružani napadači na motorima odvode desetine dece, među kojima je bio i njegov sin, posle upada u katolički internat u Nigeriji u ranim jutarnjim satima 21… »
Otmice dece u Africi: 'Bespomoćno sam gledao kako odvode mog sina'
Radio 021 27.11.2025
Otmice iz katoličke škole u zapadnoafričkoj državi dogodio se usred porasta napada naoružanih grupa. BBC Mnogi roditelji su frustrirani reakcijom vlade na otmice Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako… »
Vesti dana »
Međedović u drugom kolu Australijan Opena: Hamad slomio Argentinca, čeka ga potencijalni pakao u Melburnu!
Telegraf pre 37 minutajoš 8 povezanih
Silna Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva: Olimpijski prvak srušio Mađarsku u vaterpolo klasiku
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
(Foto, video) Veliki požar na Altini! Zapalio se stan, ulica puna vatrogasaca: Šestoro ljudi prevezeno na VMA!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
U Čileu proglašeno stanje katastrofe zbog velikih šumskih požara, najmanje 16 ljudi poginulo
Danas pre 8 satijoš 1 povezana