Povezane vesti
Otmice dece u Africi: 'Bespomoćno sam gledao kako mi odvode sina'
BBC News pre 3 sata
Otmica dece iz katoličke škole u zapadnoafričkoj državi dogodila se usred porasta napada naoružanih grupa. Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako naoružani napadači na motorima odvode desetine dece, među… »
Otmice dece u Africi: 'Bespomoćno sam gledao kako odvode mog sina'
NIN pre 4 sati
Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako naoružani napadači na motorima odvode desetine dece, među kojima je bio i njegov sin, posle upada u katolički internat u Nigeru u ranim jutarnjim satima 21… »
Otmice dece u Africi: ‘Bespomoćno sam gledao kako odvode mog sina’
Južne vesti pre 4 sati
BBC Mnogi roditelji su frustrirani reakcijom vlade na otmice Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako naoružani napadači na motorima odvode desetine dece, među kojima je bio i njegov sin, posle upada u… »
Otmice dece u Africi: ‘Bespomoćno sam gledao kako odvode mog sina’
Danas pre 4 sati
Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako naoružani napadači na motorima odvode desetine dece, među kojima je bio i njegov sin, posle upada u katolički internat u Nigeriji u ranim jutarnjim satima 21… »
Otmice dece u Africi: 'Bespomoćno sam gledao kako odvode mog sina'
Radio 021 pre 5 sati
Otmice iz katoličke škole u zapadnoafričkoj državi dogodio se usred porasta napada naoružanih grupa. BBC Mnogi roditelji su frustrirani reakcijom vlade na otmice Otac otetog deteta je za BBC ispričao da se osećao potpuno bespomoćno dok je gledao kako… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Orbanom ću danas razgovarati o NIS-u! Građani nemaju razloga da brinu
Blic pre 4 minutajoš 62 povezane
Da li je država odvojila dovoljno ili previše novca za udeo Gazproma u NIS-u?
Nova ekonomija pre 59 minutajoš 28 povezanih
Putin prvi put progovorio o Lavrovu: Evo šta kaže o glasinama da je šef diplomatije skrajnut, pomenuo i Evropu: "Nećemo napasti"
Blic pre 59 minutajoš 31 povezana
Navijači ne daju svog Željka: "Nema šta da se priča, svi na aerorodrom"
Sportske.net pre 1 satjoš 65 povezanih