Повезане вести

Отмице деце у Африци: 'Беспомоћно сам гледао како ми одводе сина'

Отмице деце у Африци: 'Беспомоћно сам гледао како ми одводе сина'

BBC News 27.11.2025
Отмица деце из католичке школе у западноафричкој држави догодила се усред пораста напада наоружаних група. Отац отетог детета је за ББЦ испричао да се осећао потпуно беспомоћно док је гледао како наоружани нападачи на моторима… »
Отмице деце у Африци: 'Беспомоћно сам гледао како одводе мог сина'

НИН 27.11.2025
Отац отетог детета је за ББЦ испричао да се осећао потпуно беспомоћно док је гледао како наоружани нападачи на моторима одводе десетине деце, међу којима је био и његов син, после упада у католички интернат у Нигеру у раним… »
Отмице деце у Африци: ‘Беспомоћно сам гледао како одводе мог сина’

Јужне вести 27.11.2025
ББЦ Многи родитељи су фрустрирани реакцијом владе на отмице Отац отетог детета је за ББЦ испричао да се осећао потпуно беспомоћно док је гледао како наоружани нападачи на моторима одводе десетине деце, међу којима је био и… »

Данас 27.11.2025
Отац отетог детета је за ББЦ испричао да се осећао потпуно беспомоћно док је гледао како наоружани нападачи на моторима одводе десетине деце, међу којима је био и његов син, после упада у католички интернат у Нигерији у раним… »

Радио 021 27.11.2025
Отмице из католичке школе у западноафричкој држави догодио се усред пораста напада наоружаних група. ББЦ Многи родитељи су фрустрирани реакцијом владе на отмице Отац отетог детета је за ББЦ испричао да се осећао потпуно… »

Вести дана »