Povezane vesti
Makoli Kalkin želi da snimi nastavak filma "Sam u kući": Glumac otkrio zaplet, Kevin bi bio izbačen iz kuće
Mondo pre 9 sati
Tokom svoje turneje "A Nostalgic Night with Macaulay Culkin", glumac je otkrio da povratak u franšizu "Sam u kući" ne isključuje u potpunosti, ali samo pod posebnim uslovima. "Ne bih bio potpuno alergičan" na ideju, rekao je on i dodao: "Moralo bi da… »
Makoli Kalkin želi da snimi nastavak filma „Sam u kući“: Otkrio da ima ideju za zaplet
Nova pre 11 sati
Makoli Kalkin je izjavio da bi voleo da se ponovo nađe u ulozi Kevina Mekalistera. Tokom svoje turneje „A Nostalgic Night with Macaulay Culkin“, glumac je otkrio da povratak u franšizu „Sam u kući“ ne isključuje u potpunosti, ali samo pod posebnim… »
Dečak iz filma "Sam u kući" promenio ime: Evo kako se Mekoli Kalkin sada zove
Kurir pre 18 sati
Glumac Mekoli Kalkin otkrio je da je i formalno promenio svoje puno ime — baš onako kako su njegovi pratioci izglasali u anketi koju je 2018. godine pokrenuo na X-u. Nekadašnji dečji superstar i večiti Kevin Mekalister iz filma " Sam u kući" poznat je po… »
Mekoli Kalkin promenio ime: Poznato kako se Kevin iz filma "Sam u kući" sada zove
Telegraf pre 21 sat
Glumac Mekoli Kalkin je otkrio da je promenio svoje zvanično ime, ispoštovavši rezultate ankete koju je sproveo 2018. godine na Tviteru/X-u. Voljeni Kevin Mekalister iz filma "Sam u kući" poznat je po svojim duhovitim objavama na društvenim mrežama, a… »
Mekoli Kalkin bi glumio u nastavku filma „Sam u kući“ i ima ideju za zaplet
Danas pre 1 dan
Mekoli Kalkin je nedavno izjavio da „ne bi bio potpuno alergičan“ na ideju povratka ulozi Kevina Mekalistera u serijalu Sam u kući. Dodao je da bi to moralo da bude baš kako treba, ali da srećom, ima ideju za nastavak u kome bi rado učestvovao. „Imam tu… »
Vesti dana »
Sneg okovao put na Divčibarama. Snežni pokrivač otežava saobraćaj širom zemlje: Vozačima se savetuje dodatni oprez (video)
Blic pre 45 minutajoš 7 povezanih
Rafinerija u "tihom hodu" – NIS čeka zeleno svetlo OFAK-a i Stejt departmenta, Mađarska pruža prvu pomoć
RTV pre 5 minutajoš 2 povezane
Narodna banka Srbije saopštila: Zvanični srednji kurs danas je 117,3875 dinara za evro
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane
Zelenski: Ukrajina se sprema za novu rundu mirovnih pregovora sa SAD
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane