Povezane vesti
Vodič kroz izborni dan u Sečnju: Prepoznaj eventualne nepravilnosti na biračkom mestu
Zrenjaninski 27.11.2025
U susret predstojećim lokalnim izborima u Sečnju, Građanske inicijative iz Beograda sastavile su mali vodič i priručnik za birače iz te opštine. Vodič koji objavljuje portal zrenjaninski.com sadrži osnovne tehničke podatke o ovim izborima, kao i… »
Uoči izbora u Sečnju: Građanske inicijative objavile vodič za birače, sve što treba da znate pred 30. novembar Izbori u Sečnju…
Volim Zrenjanin 27.11.2025
Sečanj, 27. novembar 2025. – U susret vanrednim lokalnim izborima u opštini Sečanj, koji će biti održani u nedelju, 30. novembra 2025., Građanske inicijative iz Beograda izradile su detaljan informativni vodič i priručnik namenjen biračima. Ovaj… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskom kompleksu u Novom Pazaru stavljen pod kontrolu (VIDEO)
RTV pre 4 minutajoš 47 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 26 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 34 minutajoš 24 povezane
Brojka koja otkriva razmere podviga: Zvezda je pre Virtusa samo šest puta stigla do 100 poena u Evroligi!
Hot sport pre 4 minutajoš 25 povezanih