Povezane vesti

Mislili su da se šali. Svi su brujali o misterioznom izabraniku Mine Kostić, pevačica jedva čeka da stane na ludi kamen!

Mislili su da se šali. Svi su brujali o misterioznom izabraniku Mine Kostić, pevačica jedva čeka da stane na ludi kamen!

Alo pre 11 minuta
Mina već neko vreme uživa u ljubavi sa misterioznim Kasperom. Mina Kostić izazvala je pravu lavinu komentara, kada je saopštila da je zaljubljena u čoveka kog još nije videla uživo. Svi su mislili da se pevačica šali ili da je njen muškarac delo veštačke… »
Mina Kostić se udaje za čoveka kojeg još nije videla uživo: „Dolazi u januaru, uz mene je“

Mina Kostić se udaje za čoveka kojeg još nije videla uživo: „Dolazi u januaru, uz mene je“

Nova pre 2 sata
Naša popularna pevačica našla se u centru pažnje kada je izjavila da je nekoliko meseci u vezi sa čovekom koga nije upoznala. Mina Kostić ga je tada u šali nazivala i „misterioznim kasperom“, ali uprkos komentarima, njihova ljubav je opstala, te… »
Mina Kostić se udaje za čoveka kog nikada nije videla uživo: "Dolazi u januaru, moja ćerka je jako srećna"

Mina Kostić se udaje za čoveka kog nikada nije videla uživo: "Dolazi u januaru, moja ćerka je jako srećna"

Mondo pre 3 sata
Mina Kostić pre nekoliko meseci bila je u centru pažnje, kada se pohvalila da se zaljubila u čoveka koga još nije videla uživo, pa su svi sumnjali da se neko šali sa pevačicom i da je reč o veštačkoj inteligneciji. Međutim, nakon skoro 6 meseci pevačica… »
"Ovo će biti prvi put da se udajem" Mina Kostić će konačno upoznati Kaspera, čoveka u kojeg se zaljubila na mrežama

"Ovo će biti prvi put da se udajem" Mina Kostić će konačno upoznati Kaspera, čoveka u kojeg se zaljubila na mrežama

Blic pre 4 sati
Mina Kostić ne krije koliko je zaljubljena u čoveka kojeg nikad nije videla Njihov prvi susret dogodiće se u januaru 2026. Pevačica Mina Kostić nedavno je izjavila da se zaljubila u takozvanog Kaspera, čoveka kojeg zna samo iz virtuelnog sveta. Sada kaže… »
Mina Kostić se udaje za čoveka kojeg još nije videla uživo! Puca od sreće: "Dolazi u januaru, uz mene je"

Mina Kostić se udaje za čoveka kojeg još nije videla uživo! Puca od sreće: "Dolazi u januaru, uz mene je"

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Mina Kostić nekoliko meseci bila je u centru pažnje kada je priznala da se zaljubila u čoveka koga još nije videla uživo, kako kaže, misterioznim Kasperom. Tada su mnogi sumnjali da se radi o šali ili čak veštačkoj inteligenciji. Međutim, nakon… »
Svi milisli da se zaljubila u čoveka koji ne postoji, a ona SAD otkriva: Prvi put u životu ću reći "da", moja ćerka je srećna!…

Svi milisli da se zaljubila u čoveka koji ne postoji, a ona SAD otkriva: Prvi put u životu ću reći "da", moja ćerka je srećna!…

Kurir pre 6 sati
Mina Kostić pre nekoliko meseci bila je u centru pažnje, kada se pohvalila da se zaljubila u čoveka koga još nije videla uživo, pa su svi sumnjali da se neko zeza sa pevačicom i da je reč o veštačkoj inteligneciji. Međutim, nakon skoro 6 meseci pevačica… »

Vesti dana »