Povezane vesti
‘Mirotvorac’, film o čoveku koji se borio protiv rata u Hrvatskoj 1991.
Danas pre 28 dana
„Imao sam 17 godina kada sam te 1991. vidio Josipa Rajhla Kira na televiziji i odmah sam ga zapamtio jer je, za razliku od ostalih koji su pričali o ratu, govorio o dijalogu. Ubrzo je stigla vijest da su ga ubili.“ Režiser Ivan Ramljak će 34 godine… »
'Mirotvorac', film o čoveku koji se borio protiv rata u Hrvatskoj 1991.
NIN pre 28 dana
"Imao sam 17 godina kada sam te 1991. vidio Josipa Rajhla Kira na televiziji i odmah sam ga zapamtio jer je, za razliku od ostalih koji su pričali o ratu, govorio o dijalogu. Ubrzo je stigla vijest da su ga ubili." Režiser Ivan Ramljak će 34 godine… »
‘Mirotvorac’, film o čoveku koji se borio protiv rata u Hrvatskoj 1991.
Južne vesti pre 28 dana
BBC/Jakov Ponjavić/Produkcija Factum „Imao sam 17 godina kada sam te 1991. vidio Josipa Rajhla Kira na televiziji i odmah sam ga zapamtio jer je, za razliku od ostalih koji su pričali o ratu, govorio o dijalogu. Ubrzo je stigla vijest da su ga ubili.“… »
'Mirotvorac', film o čoveku koji se borio protiv rata u Hrvatskoj 1991.
Radio 021 pre 28 dana
O Josipu Rajhlu Kir, načelniku osječke policije, koji je ubijen u julu 1991. godine, za BBC na srpskom govore režiser dokumentarnog filma Ivan Ramljak i koscenarista Drago Hedl. BBC/Jakov Ponjavić/Produkcija Factum „Imao sam 17 godina kada sam te 1991… »
Vesti dana »
Toyota beleži pad globalne proizvodnje prvi put posle šest meseci
Auto blog pre 44 minutajoš 47 povezanih
Sneg i niske temperature u Srbiji: Upozorenja RHMZ i najave hladne zime početkom 2026.
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 47 povezanih
Vučić: Novi savski most će biti otvoren do kraja marta 2027. godine
Bloomberg Adria pre 7 satijoš 34 povezane