Povezane vesti
'Mirotvorac', film o čoveku koji se borio protiv rata u Hrvatskoj 1991.
BBC News pre 2 sata
O Josipu Rajhlu Kir, načelniku osječke policije, koji je ubijen u julu 1991. godine, za BBC na srpskom govore režiser dokumentarnog filma Ivan Ramljak i koscenarista Drago Hedl. „Imao sam 17 godina kada sam te 1991. vidio Josipa Rajhla Kira na televiziji… »
‘Mirotvorac’, film o čoveku koji se borio protiv rata u Hrvatskoj 1991.
Danas pre 4 sati
„Imao sam 17 godina kada sam te 1991. vidio Josipa Rajhla Kira na televiziji i odmah sam ga zapamtio jer je, za razliku od ostalih koji su pričali o ratu, govorio o dijalogu. Ubrzo je stigla vijest da su ga ubili.“ Režiser Ivan Ramljak će 34 godine… »
Radio 021 pre 4 sati
O Josipu Rajhlu Kir, načelniku osječke policije, koji je ubijen u julu 1991. godine, za BBC na srpskom govore režiser dokumentarnog filma Ivan Ramljak i koscenarista Drago Hedl. BBC/Jakov Ponjavić/Produkcija Factum „Imao sam 17 godina kada sam te 1991… »
NIN pre 4 sati
"Imao sam 17 godina kada sam te 1991. vidio Josipa Rajhla Kira na televiziji i odmah sam ga zapamtio jer je, za razliku od ostalih koji su pričali o ratu, govorio o dijalogu. Ubrzo je stigla vijest da su ga ubili." Režiser Ivan Ramljak će 34 godine… »
‘Mirotvorac’, film o čoveku koji se borio protiv rata u Hrvatskoj 1991.
Južne vesti pre 4 sati
BBC/Jakov Ponjavić/Produkcija Factum „Imao sam 17 godina kada sam te 1991. vidio Josipa Rajhla Kira na televiziji i odmah sam ga zapamtio jer je, za razliku od ostalih koji su pričali o ratu, govorio o dijalogu. Ubrzo je stigla vijest da su ga ubili.“… »
Vesti dana »
Skupština Srbije završila rad za danas, nastavak sednice sutra u 10 časova
Telegraf pre 29 minutajoš 35 povezanih
Vučić: Najkasnije do sredine aprila vozom od Beograda do Budimpešte za manje od tri sata
Ekapija pre 4 satijoš 65 povezanih
Doček Željka Obradovića: Navijači na aerodromu tražili da ostane trener Partizana
BBC News pre 24 minutajoš 83 povezane
Putin prvi put progovorio o Lavrovu: Evo šta kaže o glasinama da je šef diplomatije skrajnut, pomenuo i Evropu: "Nećemo napasti"
Blic pre 3 satajoš 35 povezanih