Povezane vesti
"Ugostio sam lopova koji mi je opljačkao stan": Milomir Marić šokirao priznanjem: "Vadili su pištolje na mene i pratili me"
Blic pre 2 sata
Milomir Marić izneo je detalje o gostima koje je zvao u svoju emisiju Kaže da su mu upravo oni priredili neprijatne situacije u životu Novinar Milomir Marić je tokom karijere imao mnogo gostiju iz raznih branša, a sada je otkrio da je jedan od njih i… »
"Vadili su pištolje u emisiji i pratili me": Milomir Marić ugostio lopova koji ga je opljačkao, izneo šokantne detalje
Mondo pre 2 sata
Poznati novinar i voditelj Milomir Marić, koji je nakon 18 godina napustio Hepi, otkrio je da je tokom svog dugogodišnjeg rada u emisijama ugostio zaista različite sagovornike. "Vadili su pištolje u emisiji, radili za policiju i pratili me": Milomir… »
"Ugostio sam lopova koji me je opljačkao" Milomir Marić otkrio šok detalje sa snimanja: "Vadili su pištolje"
Telegraf pre 2 sata
Poznati novinar i voditelj Milomir Marić, koji je nedavno dao otkaz na Hepiju nakon 18 godina rada u toj medijskoj kući, sada je otkrio da je u svojim emisijama ugostio razne ljude. Kod Marića su gostovali i oni koji su mu puštoljima pretili, ali i čovek… »
"Ugostio sam lopova koji mi je opljačkao stan" Milomir Marić otkrio šok detalje: Vadili su pištolje, pratili me, radili za…
Kurir pre 3 sata
Novinar i voditelj Milomir Marić u svojoj emisiji ugostio je razne ljude, koji su na njega vadili pištolje, ali i čoveka koji mu je opljačkao stan. Kroz novinarsku karijeru prošao je "sito i rešeto", pa danas za njega nema neprijatnog gosta. Marić je… »
Marićev gost izvadio pištolj u emisiji! Voditelj šokirao priznanjem: "Radili su za policiju i pratili me"
Alo pre 4 sati
Šokirao priznanjem. Novinar i voditelj Milomir Marić je tokom decenija karijere u svojoj emisiji ugostio različite profile ljudi, a sada je otkrio sa čim se sve suočavao. Kako je priznao, razgovarao je sa gostima koji su na njega vadili pištolje… »
Vesti dana »
Usporen saobraćaj u Beogradu: zbog kiše i snega vozila mile, najkritičnije na Gazeli (foto)
Večernje novosti pre 14 minutajoš 33 povezane
Za obezbeđivanje novca za eventualni otkup ruskog udela u NIS-u država će se zadužiti
Radio sto plus pre 1 satjoš 35 povezanih
Navijači dočekali Obradovića - "Željko ostani" orilo se beogradskim aerodromom
RTS pre 49 minutajoš 83 povezane