Povezane vesti
Na suđenju "Vračarcima" ispitan očevidac ubistva Dragana Ristića
RTV pre 1 sat
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je na suđenju pripadnicima grupe "Vračarci" svedočila očevidac ubistva Dragana Ristića zvanog Čađa 10. septembra 2020. godine u Kaluđerici. Svedok Jasmina Lučić Stojanović je navela da je tog jutra sa… »
Nastavljeno suđenje "Vračarcima": Ispitan još jedan očevidac
B92 pre 1 sat
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je na suđenju pripadnicima grupe "Vračarci" svedočila očevidac ubistva Dragana Ristića zvanog Čađa 10. septembra 2020. godine u Kaluđerici. Svedok Jasmina Lučić Stojanović je navela da je tog jutra sa prijateljicom… »
Na suđenju „Vračarcima” ispitan očevidac ubistva Dragana Ristića
Politika pre 1 sat
Svedok je navela da je ubica imao širok pecaroški šešir bež boje i svetlije pantalone. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je na suđenju pripadnicima grupe „Vračarci” svedočila očevidac ubistva Dragana Ristića zvanog Čađa 10. septembra 2020. godine u… »
„Ubica mi je uperio pištolj u glavu, mislila sam da će nas pobiti!“ Žena bila svedok likvidacije kuma Željka Rutovića
Alo pre 1 sat
Kao motiv ubistva Ristića koji je bio kum pokojnog Željka Rutovića, u optužnici se pominje da su vračarci planirali da mu ubiju sina ali da su smatrali da mu je "otac opasan zbog kuma" i da moraju prvo oca, a potom i sina. U Dragana Ristića Čađu 10… »
Ubica Dragana Ristića Čađe uperio pištolj u ženu svedoka likvidacije: "Imao je ribarski šešir, sigurna sam bila da će me…
Kurir pre 3 sata
U Dragana Ristića Čađu 10. septembra 2020. godine u Kaluđerici pucao je muškarac koji je imao na glavi "svetliji ribarski šešir sa širokim obodom" i svetlu garderobu, ispričala je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu očevidac zločina, Jasmina Lučić… »
Vesti dana »
(Video) Sneg već pada u ovom delu Srbije, a tek će da zaveje! Oglasio se i RHMZ, biće ga i u Beogradu: U ovom delu zemlje stvara probleme
Blic pre 29 minutajoš 33 povezane
"A gde sad nađoste Orbana?" Skupština završila rad, nastavak u petak, na sednici se povela rasprava i o prisluškivanju: "Vaša je želja da nas dvojica pijemo kafu i pričamo o vama, toliko mogu da vam učinim" (video)
Blic pre 15 minutajoš 35 povezanih
Vučić sa Orbanom u Vinariji Zvonko Bogdan: Odnosi Srbije i Mađarske donose dobrobit regionu
Euronews pre 4 minutajoš 65 povezanih
Nikad emotivniji Željko, devojčica iz Arene ga dočekala na aerodromu!
Sportske.net pre 49 minutajoš 83 povezane
Iz Moskve poručuju: Evropska unija se sprema za direktan vojni sukob sa Rusijom!
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih