Povezane vesti
Sita Ahmić o ulasku u Elitu: Otkrila detalje potpisivanja ugovora sa produkcijom "Dobila sam dobru cifru..."
Telegraf pre 3 sata
Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, već neko vreme boravi u "Eliti 9" gde se nedavno uselila i njegova žena Hana. Sada je Sita govorila o njihovom ponašanju, optužbama na njen račun, ali i svom ulasku u rijaliti. Sita Ahmić je u lajvu na društvenim mrežama… »
"Dobila sam dobru cifru i odlučila da uđem u elitu" Sita Ahmić otkrila detalje dogovora sa produkcijom rijalitija: Potpisala…
Kurir pre 7 sati
Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, već neko vreme boravi u " Eliti 9" gde se nedavno uselila i njegova žena Hana. Sada je Sita govorila o njihovom ponašanju, optužbama na njen račun, ali i svom ulasku u rijaliti. Sita Ahmić je u lajvu na društvenim mrežama… »
"Dobila sam dobru cifru i odlučila da uđem u elitu" Sita Ahmić otkrila detalje dogovora sa produkcijom: "Potpisala sam ugovor"…
Blic pre 8 sati
Kaže da ju je Hanin ulazak poremetio, ali da joj je drago što će pokazati pravo lice Hana tvrdi da ne koristi narkotike za šta ju je Sita optuživala Sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, već neko vreme boravi u "Eliti 9" gde se nedavno uselila i njegova žena… »
"Potpisala sam ugovor" Sita Ahmić otkrila sve o ulasku u Elitu 9 i razgovoru sa produkcijom
Alo pre 8 sati
Stavila sve karte na sto. Sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, svakodnevno se spominje u rijaliti programu Elita 9, iako nije deo istog. Njen ulazak bio je očekivan još od samog početka nove sezone, međutim do njega nije došlo. Umesto nje, u Beloj kući našli… »
Vesti dana »
(Video) NATO zemlja spremna za rat sa Rusijom?! Isplivao tajni plan: Počinje totalna mobilizacija, 800.000 vojnika kreće na front, auto-putevi se pretvaraju u piste za vojne avione
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(VIDEO) Željko Obradović sleteo u Beograd, jedva prošao kroz masu navijača Partizana
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
Za obezbeđivanje novca za eventualni otkup ruskog udela u NIS-u država će se zadužiti
Danas pre 8 satijoš 1 povezana