Povezane vesti
"Draža mi je anita od Aneli, pre bih sa njom na večeru" Luka šokirao priznanjem i brutalno ponizio bivšu: "Ne zaslužuje od…
Alo pre 1 dan
Takmičari ubeđeni da Luka nije ni voleo Aneli. Luka Vujović više nije u ljubavnoj vezi sa Aneli Ahmić, a njihov odnos i dalje izaziva veliku pažnju javnosti. Sada je izjavio da Aneli ne zaslužuje ništa od njega, što je izazvalo pravu buru komentara. -… »
"Draža mi je Anita od Aneli, pre bih sa njom na večeru" Luka više ne gaji emocije prema bivšoj: "Ne zaslužuje od mene ništa"…
Blic pre 1 dan
Javna polemika između učesnika i njihove izjave doprinose neprestanoj dinamici. Stanija Dobrojević smatra da bi Asmin Durdžić mogao ponovo da bude u vezi sa Aneli. Luka Vujović više nije u ljubavi sa Aneli Ahmić, a njihov odnos konstantno privlači pažnju… »
"Draža mi je Anita od Aneli, pre bih sa njom..." Luka raskrstio: Ne gaji emocije više prema bivšoj
Telegraf pre 7 sati
Luka Vujović više nije u ljubavi sa Aneli Ahmić, a njihov odnos konstantno privlači pažnju javnosti. On konstantno iznosi neke činjenice vezane za njihov odnos, koji po njemu nema budućnost a sada je priznao da Ahmićeva ne zaslužuje ništa od njega. To je… »
"Draža mi je Anita od Aneli, pre bih sa njom na večeru" Luka Vujović više ne gaji emocije prema bivšoj, prešao u akciju sa…
Kurir pre 7 sati
Rijaliti učesnik Luka Vujović više nije u ljubavi sa Aneli Ahmić, a njihov odnos konstantno privlači pažnju javnosti. On je sad rekao da Aneli ne zaslužuje ništa od njega, što je pokrenulo buru komentara. - Zar si toliki slepac da ne vidiš da je Aneli od… »
Vesti dana »
Nemačka izradila tajni plan za rat sa Rusijom: Oko 800.000 vojnika bilo bi prebačeno na istočni front
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Nikola Rokvić se oglasio povodom dočeka Željka Obradovića na aerodromu! Napisao 3 reči koje odzvanjaju
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
Za obezbeđivanje novca za eventualni otkup ruskog udela u NIS-u država će se zadužiti
Danas pre 8 satijoš 1 povezana