Povezane vesti
"Draža mi je Anita od Aneli, pre bih sa njom..." Luka raskrstio: Ne gaji emocije više prema bivšoj
Telegraf 27.11.2025
Luka Vujović više nije u ljubavi sa Aneli Ahmić, a njihov odnos konstantno privlači pažnju javnosti. On konstantno iznosi neke činjenice vezane za njihov odnos, koji po njemu nema budućnost a sada je priznao da Ahmićeva ne zaslužuje ništa od njega. To je… »
"Draža mi je Anita od Aneli, pre bih sa njom na večeru" Luka Vujović više ne gaji emocije prema bivšoj, prešao u akciju sa…
Kurir 27.11.2025
Rijaliti učesnik Luka Vujović više nije u ljubavi sa Aneli Ahmić, a njihov odnos konstantno privlači pažnju javnosti. On je sad rekao da Aneli ne zaslužuje ništa od njega, što je pokrenulo buru komentara. - Zar si toliki slepac da ne vidiš da je Aneli od… »
Vesti dana »
REM nije izglasao monitoring Informera, Valić-Nedeljković: Nešto se desilo između 10 i 12 sati
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 46 povezanih
Rusi gađali centar Kijeva, ima mrtvih i ranjenih! Zgrada Akademije nauka razneta dronom, bukti požar, krhotine na sve strane, Zelenski najavio osvetu! (video)
Kurir pre 3 satajoš 21 povezana
Miholjsko leto stiže u Srbiju: Temperature do 25°C, meteorolog za Euronews Srbija otkriva koliko će potrajati
Euronews pre 2 satajoš 37 povezanih