Povezane vesti
Potražio sam pomoć psihijatra: Kusturica o prvoj Zlatnoj palmi u Kani i tajnama sa seta filma "Otac na službenom putu"
Kurir 27.11.2025
Jedan od centralnih događaja Festivala autorskog filma bio je razgovor sa Emirom Kusturicom, povodom 40 godina od osvajanja Zlatne palme za film "Otac na službenom putu" na Kanskom festivalu 1985. godine. Intervju je vodila ćerka slavnog reditelja Dunja… »
"Umesto da me psihijatar leči, ja sam njega tešio": Kusturica detaljno o snimanju filma "Otac na službenom putu"
Mondo 27.11.2025
Jedan od centralnih događaja Festivala autorskog filma bio je razgovor sa Emirom Kusturicom, povodom 40 godina od osvajanja Zlatne palme za film "Otac na službenom putu" na Kanskom festivalu 1985. godine. Intervju je vodila ćerka slavnog reditelja Dunja… »
Emir Kusturica je u punoj sali DKC-a pričao o filmu: „Svaki film sam tri–četiri puta bacao, nisam više hteo da radim, a ‘Oca’…
Danas 27.11.2025
Sala DKC-a nije bila dupke puna, iako se to očekivalo povodom 40 godina od osvajanja Zlatne palme u Kanu za film „Otac na službenom putu“ i 20 godina od Zlatne palme za „Podzemlje“. Ipak, nakon nešto više od sat vremena razgovora Emira Kusturice i… »
Vesti dana »
Đilas: Oliver Ivanović će se pamtiti kao žrtva političkog nasilja koje nije kažnjeno
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Umrlice na Rektoratu: Studenti i profesori oplakali Univerzitet u Novom Sadu
Luftika pre 57 minutajoš 46 povezanih
Najnovije informacije iz čačanske bolnice o stanju povređenih u velikom lančanom sudaru na auto-putu
Morava info pre 2 minutajoš 54 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 192 dinara, benzin 175 dinara do 23. januara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih