Povezane vesti
Potražio sam pomoć psihijatra: Kusturica o prvoj Zlatnoj palmi u Kani i tajnama sa seta filma "Otac na službenom putu"
Kurir pre 5 sati
Jedan od centralnih događaja Festivala autorskog filma bio je razgovor sa Emirom Kusturicom, povodom 40 godina od osvajanja Zlatne palme za film "Otac na službenom putu" na Kanskom festivalu 1985. godine. Intervju je vodila ćerka slavnog reditelja Dunja… »
"Umesto da me psihijatar leči, ja sam njega tešio": Kusturica detaljno o snimanju filma "Otac na službenom putu"
Mondo pre 4 sati
Jedan od centralnih događaja Festivala autorskog filma bio je razgovor sa Emirom Kusturicom, povodom 40 godina od osvajanja Zlatne palme za film "Otac na službenom putu" na Kanskom festivalu 1985. godine. Intervju je vodila ćerka slavnog reditelja Dunja… »
Emir Kusturica je u punoj sali DKC-a pričao o filmu: „Svaki film sam tri–četiri puta bacao, nisam više hteo da radim, a ‘Oca’…
Danas pre 10 sati
Sala DKC-a nije bila dupke puna, iako se to očekivalo povodom 40 godina od osvajanja Zlatne palme u Kanu za film „Otac na službenom putu“ i 20 godina od Zlatne palme za „Podzemlje“. Ipak, nakon nešto više od sat vremena razgovora Emira Kusturice i… »
Vesti dana »
(Video) NATO zemlja spremna za rat sa Rusijom?! Isplivao tajni plan: Počinje totalna mobilizacija, 800.000 vojnika kreće na front, auto-putevi se pretvaraju u piste za vojne avione
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Nikola Rokvić se oglasio povodom dočeka Željka Obradovića na aerodromu! Napisao 3 reči koje odzvanjaju
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih
Amandman od 1,4 milijarde evra: Da li je država počela da prikuplja novac za otkup NIS-a?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Umrla pripadnica vojske (20) koja je upucana kod Bele kuće. Hitno se oglasio Tramp: "Bila je izuzetna..."
Blic pre 1 satjoš 1 povezana