Povezane vesti

Poznato kako su poginuli Ana i Aleksandar kod Čačka: Stigli rezultati obdukcije: "Oboje su bili potpuno polomljeni"

Poznato kako su poginuli Ana i Aleksandar kod Čačka: Stigli rezultati obdukcije: "Oboje su bili potpuno polomljeni"

Kurir pre 26 dana
Na Odeljenju patologije Opšte bolnice u Čačku juče je obavljena obdukcija tela Ane Radović (20) i Aleksandra Masalušića (37) koji su nastradali u stavičnom udesu u Ovčarsko-kablarskoj klisuri kod Čačka. Prvi nalazi odbucenta su da su oboje imali… »
Danas sahrana Ane Radović. Završena obdukcija tela, poslednji oproštaj na Zlatiborskom groblju

Danas sahrana Ane Radović. Završena obdukcija tela, poslednji oproštaj na Zlatiborskom groblju

Blic pre 25 dana
Sahrana Ane Radović biće održana na Zlatiborskom groblju Telo Ane Radović i Aleksandra M. pronađeno je u uništenom automobilu na magistralnom putu kod Čačka Obdukcija tela tragično nastradale Ane Radović (20) iz Čajetine, koja je poginula u teškoj… »
Stigli rezultati obdukcije dvoje nastradalih u Međuvršju: Imali su višestruke prelome

Stigli rezultati obdukcije dvoje nastradalih u Međuvršju: Imali su višestruke prelome

Morava info pre 25 dana
ČAČAK – Na Odeljenju patologije Opšte bolnice u Čačku juče je obavljena obdukcija tela Ane Radović (20) i Aleksandra Masalušića (37) koji su nastradali u stavičnom udesu u Ovčarsko-kablarskoj klisuri kod Čačka. Prvi nalazi odbucenta su da su oboje imali… »
Sahranjena Ana Radović. Ocu stradale devojke pozlilo, intervenisala Hitna pomoć: Reka ljudi je ispratila na večni počinak

Sahranjena Ana Radović. Ocu stradale devojke pozlilo, intervenisala Hitna pomoć: Reka ljudi je ispratila na večni počinak

Blic pre 26 dana
Sahrana Ane Radović održava se danas na Zlatiboru u 13 časova. Njeno telo je pronađeno 26. novembra u automobilu koji je sleteo s puta kod Čačka. Ane Radović (20) sahranjena je danas na zlatiborskom groblju. Ona je nestala 23. novembra, a nejno telo… »
Stigli rezultati obdukcije: Ana i Aleksandar poginuli u teškoj nesreći

Stigli rezultati obdukcije: Ana i Aleksandar poginuli u teškoj nesreći

Alo pre 26 dana
Na Odeljenju patologije Opšte bolnice u Čačku juče je obavljena obdukcija tela Ane R. (20) i Aleksandra M. (37) koji su nastradali u stavičnom udesu u Ovčarsko-kablarskoj klisuri kod Čačka. Prvi nalazi odbucenta potvrđuju da su preminuli od povreda… »
Ocu pozlilo više puta, intervenisala hitna pomoć: Na Zlatiboru sahranjena Ana Radović

Ocu pozlilo više puta, intervenisala hitna pomoć: Na Zlatiboru sahranjena Ana Radović

Mondo pre 26 dana
Ana Radović (20) sahranjena je danas na zlatiborskom groblju. Ona je nestala 23. novembra, a nejno telo pronađeno je nakon trodnevne potrage u "audiju" koji se nalazio u betonskom propustu na magistralnom putu kod Čačka. Automobil u kojem je pronađeno… »
Sahranjena Ana Radović koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kod Čačka

Sahranjena Ana Radović koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kod Čačka

Nova pre 26 dana
Ana Radović (20) sahranjena je danas na zlatiborskom groblju. Ona je nestala 23. novembra, a nejno telo pronađeno je nakon trodnevne potrage u "audiju" koji se nalazio u betonskom propustu na magistralnom putu kod Čačka. Automobil u kojem je pronađeno… »
SOS poziv upućen sa telefona devojke

SOS poziv upućen sa telefona devojke

Politika pre 26 dana
Osnovno javno tužilaštvo u Čačku radi na utvrđivanju uzroka saobraćajne nesreće u kojoj su živote izgubili Ana R. (20) iz Čajetine i Beograđanin Aleksandar M. (37), saopštili su iz ove institucije. Tužilac je bio na uviđaju na licu mesta i konstatovao da… »
Imali višestruke povrede, stradali na licu mesta: Ovako su poginuli Ana Radović i Aleksandar, stigli rezultati obdukcije!

Imali višestruke povrede, stradali na licu mesta: Ovako su poginuli Ana Radović i Aleksandar, stigli rezultati obdukcije!

Blic pre 26 dana
Obdukcija je potvrdila trenutnu smrt na licu mesta usled višestrukih povreda Pretpostavlja se da je uzrok nesreće bila prekomerna brzina automobila Prema prvim podacima iz nalaza obdukcije tela Ane Radović (20) i Aleksandra M. (37), koji su poginuli u… »
(Foto) "Lepa naša, ovo nije smelo da se desi" Danas sahrana poginule Ane Radović (20): Porodica objavila umrlicu, Zlatibor…

(Foto) "Lepa naša, ovo nije smelo da se desi" Danas sahrana poginule Ane Radović (20): Porodica objavila umrlicu, Zlatibor…

Blic pre 26 dana
Porodica je objavila umrlicu obaveštavajući o sahrani Opelo pre sahrane biće održano pre porodične kuće Objavljena je umrlica Ane Radović (20) koja će danas biti sahranjena na groblju na Zlatiboru u 13. sati, a koja je stradala 23. novembra na… »
"Videla sam je par dana pre, ovo mi je rekla" Oglasila se drugarica poginule Ane Radović: "Poznavala sam i Aleksandra..."

"Videla sam je par dana pre, ovo mi je rekla" Oglasila se drugarica poginule Ane Radović: "Poznavala sam i Aleksandra..."

Blic pre 26 dana
Ana je bila ambiciozna devojka koja je studirala Pravni fakultet u Beogradu Porodica preminule je neutešna je zbog gubitka Zlatibor tuguje za Anom Radović (20) koja je tragično nastradala u nedelju na magistralnom putu Čačak-Požega zajedno sa Aleksandrom… »
Stigli rezultati obdukcije: Poznato kako su poginuli Ana Radović i Aleksandar Masalušić kod Čačka

Stigli rezultati obdukcije: Poznato kako su poginuli Ana Radović i Aleksandar Masalušić kod Čačka

Mondo pre 26 dana
Rezultati obdukcije nastradalih putnika u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Čačka, Ane Radović(20) i Aleksandra Masalušića (37), pokazali su da je smrt kod oboje nastupila momentalno. Obducent je konstatovao višestruke prelome kostiju, što ukazuje da… »
Oproštaj koji lomi srce Sahranjena Ana Radović (20), put za Beograd pretvorio se u najgori košmar

Oproštaj koji lomi srce Sahranjena Ana Radović (20), put za Beograd pretvorio se u najgori košmar

Dnevnik pre 26 dana
Porodica i prijatelji danas će se na groblju na Zlatiboru oprostiti od nastradale devojke. Ana Radović (20) sa Zlatibora koja je nastradala u nedelju sa prijateljem Aleksandrom Masalušićem (37), u saobraćajnoj nesreći u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, danas… »
Mediji: Poznati rezultati obdukcije tela Ane Radović i Aleksandra Masalušića

Mediji: Poznati rezultati obdukcije tela Ane Radović i Aleksandra Masalušića

B92 pre 26 dana
Rezultati obdukcije tela nastradlih Ane Radović (20) i Aleksandra Masalušića (37), koji su poginuli u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka, pokazali su da je smrt kod oboje nastradalih nastupila trenutno, saznaju "Novosti"… »
Obdukcija potvrdila: Nisu se mučili – Ana i Aleksandar poginuli istog sekunda od teških preloma!

Obdukcija potvrdila: Nisu se mučili – Ana i Aleksandar poginuli istog sekunda od teških preloma!

Telegraf pre 26 dana
Rezultati obdukcije nastradalih putnika u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Čačka, Ane Radović(20) i Aleksandra Masalušića (37), pokazali su da je smrt kod oboje nastupila momentalno. Obducent je konstatovao višestruke prelome kostiju, što ukazuje da… »
"Falićeš mi svaki minut, svaki tren" Prijatelji se opraštaju od Stojketovog telohranitelja: Vozio auto u kom je bila Ana, pa…

"Falićeš mi svaki minut, svaki tren" Prijatelji se opraštaju od Stojketovog telohranitelja: Vozio auto u kom je bila Ana, pa…

Blic pre 26 dana
Dežurne službe pronašle su tela posle trodnevne potrage u automobilu sleteleom sa puta Policija vodi istragu uzroka nesreće uz asistenciju stručnjaka iz oblasti saobraćaja Ana Radović (20) i Aleksandar M. (37) tragično su stradali, kako se sumnja, u… »
Danas sahrana Ane Radović (20): Prijatelji i poznanici se opraštaju od nje potresnim rečima

Danas sahrana Ane Radović (20): Prijatelji i poznanici se opraštaju od nje potresnim rečima

Mondo pre 26 dana
Ana Radović (20) sa Zlatibora koja je nastradala u nedelju sa prijateljem Aleksandrom Masalušićem (37), u saobraćajnoj nesreći u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, danas će biti sahranjena. "Obaveštavamo rodibinu, prijatelje i komšije da je naša draga Radović… »
Lepa Ana Radović danas će biti sahranjena! Osvanula njena umlica, Zlatibor zanemeo od tuge i bola

Lepa Ana Radović danas će biti sahranjena! Osvanula njena umlica, Zlatibor zanemeo od tuge i bola

Telegraf pre 26 dana
Zlatibor i čitava Srbija opraštaju se danas od Ane Radović (20) koja je tragično izgubila život u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju, 23. novembra 2025. godine, kod Međuvršja. Ana Radović, dvadesetogodišnja devojka sa Zlatibora, biće… »
Danas sahrana Ane Radović (20): Poginula u "audiju" sa Stojketovim telohraniteljem, čitav Zlatibor tuguje (foto)

Danas sahrana Ane Radović (20): Poginula u "audiju" sa Stojketovim telohraniteljem, čitav Zlatibor tuguje (foto)

Kurir pre 26 dana
Ana Radović (20) sa Zlatibora koja je nastradala u nedelju sa prijateljem Aleksandrom Masalušićem (37), u saobraćajnoj nesreći u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, danas će biti sahranjena. - Obaveštavamo rodibinu, prijatelje i komšije da je naša draga Radović… »
Oglasila se drugarica poginule Ane Radović: „Bila je ambiciozna, jako mi je žao što se sve ovo dogodilo. Poznavala sam i…

Oglasila se drugarica poginule Ane Radović: „Bila je ambiciozna, jako mi je žao što se sve ovo dogodilo. Poznavala sam i…

Nova pre 26 dana
Zlatibor tuguje za Anom Radović (20) koja je tragično nastradala u nedelju na magistralnom putu Čačak-Požega zajedno sa Aleksandrom M. (37), telohraniteljem Nebojše Stojkovića Stojketa, vođe rakovačkog klana. „Jako mi je žao što se sve ovo dogodilo… Ana… »
Danas je jedan od najtužnijih dana na Zlatiboru Porodica ispraća studentkinju Anu koja je tračno nastradala kod Čačka

Danas je jedan od najtužnijih dana na Zlatiboru Porodica ispraća studentkinju Anu koja je tračno nastradala kod Čačka

Alo pre 26 dana
Sahrana tragično nastradale studentkinje Ane R. (20) održaće se danas na groblju u Zlatiboru. Prethodno će se održati opelo u njenoj porodičnoj kući tačno u podne. Ana je nastradala zajedno sa prijateljem Aleksandrom M. (37) kada je iz Zlatibora krenula… »
"Želela je da uspe u životu, znala sam i Aleksandra": Oglasila se prijateljica poginule Ane Radović (20)

"Želela je da uspe u životu, znala sam i Aleksandra": Oglasila se prijateljica poginule Ane Radović (20)

Mondo pre 26 dana
Zlatibor i ceo okrug tuguje za Anom Radović (20) koja je tragično nastradala u nedelju zajedno sa prijeteljem Aleksandrom Masalušićem (37) inače, telohraniteljem Nebojše Stojkovića Stojketa, vođe rakovačkog klana na magistralnom putu Čačak-Požega. "Jako… »
"Imala je želju da završi Pravni fakultet u Beogradu" Prijateljica nastradale studentkinje Ane se oglasila

"Imala je želju da završi Pravni fakultet u Beogradu" Prijateljica nastradale studentkinje Ane se oglasila

Alo pre 26 dana
Zlatibor i ceo okrug tuguje za Anom R. (20) koja je tragično nastradala u nedelju zajedno sa prijeteljem Aleksandrom M. (37)na magistralnom putu Čačak-Požega. - Jako mi je žao što se sve ovo dogodilo... Ana je bila jedna divna, mlada devojka koja je… »
Progovorila prijateljica poginule Ane Radović (20): Srela sam je, rekla mi je da ide za Beograd... Poznavala sam i Aleksandra!

Progovorila prijateljica poginule Ane Radović (20): Srela sam je, rekla mi je da ide za Beograd... Poznavala sam i Aleksandra!

Kurir pre 26 dana
Zlatibor i ceo okrug tuguje za Anom Radović (20) koja je tragično nastradala u nedelju zajedno sa prijeteljem Aleksandrom Masalušićem (37) inače, telohraniteljem Nebojše Stojkovića Stojketa, vođe rakovačkog klana na magistralnom putu Čačak-Požega. - Jako… »
Tužilaštvo o nesreći kod Čačka i Aleksandrov nestanak je bio prijavljen

Tužilaštvo o nesreći kod Čačka i Aleksandrov nestanak je bio prijavljen

Alo pre 26 dana
Osnovno javno tužilaštvo u Čačku oglasilo sejuče u vezi sa saobraćajnom nesrećom u blizini Čačka u kojoj su poginuli Ana R. (20) sa Zlatibora i Aleksandar M. (37) iz Priboja, sa prebivalištem u Beogradu. Kako su naglasili, dežurni tužilac Osnovnog javnog… »

Vesti dana »