Povezane vesti

Oglasila se drugarica poginule Ane Radović: „Bila je ambiciozna, jako mi je žao što se sve ovo dogodilo. Poznavala sam i…

Oglasila se drugarica poginule Ane Radović: „Bila je ambiciozna, jako mi je žao što se sve ovo dogodilo. Poznavala sam i…

Nova pre 1 sat
Zlatibor tuguje za Anom Radović (20) koja je tragično nastradala u nedelju na magistralnom putu Čačak-Požega zajedno sa Aleksandrom M. (37), telohraniteljem Nebojše Stojkovića Stojketa, vođe rakovačkog klana. „Jako mi je žao što se sve ovo dogodilo… Ana… »
Danas je jedan od najtužnijih dana na Zlatiboru Porodica ispraća studentkinju Anu koja je tračno nastradala kod Čačka

Danas je jedan od najtužnijih dana na Zlatiboru Porodica ispraća studentkinju Anu koja je tračno nastradala kod Čačka

Alo pre 35 minuta
Sahrana tragično nastradale studentkinje Ane R. (20) održaće se danas na groblju u Zlatiboru. Prethodno će se održati opelo u njenoj porodičnoj kući tačno u podne. Ana je nastradala zajedno sa prijateljem Aleksandrom M. (37) kada je iz Zlatibora krenula… »
"Bila je ambiciozna, želela je da uspe u životu" Oglasila se drugarica poginule Ane Radović: "Poznavala sam i Aleksandra..."

"Bila je ambiciozna, želela je da uspe u životu" Oglasila se drugarica poginule Ane Radović: "Poznavala sam i Aleksandra..."

Blic pre 2 sata
Ana je bila ambiciozna devojka koja je studirala Pravni fakultet u Beogradu Porodica preminule je neutešna je zbog gubitka Zlatibor tuguje za Anom Radović (20) koja je tragično nastradala u nedelju na magistralnom putu Čačak-Požega zajedno sa Aleksandrom… »
"Želela je da uspe u životu, znala sam i Aleksandra": Oglasila se prijateljica poginule Ane Radović (20)

"Želela je da uspe u životu, znala sam i Aleksandra": Oglasila se prijateljica poginule Ane Radović (20)

Mondo pre 2 sata
Zlatibor i ceo okrug tuguje za Anom Radović (20) koja je tragično nastradala u nedelju zajedno sa prijeteljem Aleksandrom Masalušićem (37) inače, telohraniteljem Nebojše Stojkovića Stojketa, vođe rakovačkog klana na magistralnom putu Čačak-Požega. "Jako… »
"Imala je želju da završi Pravni fakultet u Beogradu" Prijateljica nastradale studentkinje Ane se oglasila

"Imala je želju da završi Pravni fakultet u Beogradu" Prijateljica nastradale studentkinje Ane se oglasila

Alo pre 2 sata
Zlatibor i ceo okrug tuguje za Anom R. (20) koja je tragično nastradala u nedelju zajedno sa prijeteljem Aleksandrom M. (37)na magistralnom putu Čačak-Požega. - Jako mi je žao što se sve ovo dogodilo... Ana je bila jedna divna, mlada devojka koja je… »
Progovorila prijateljica poginule Ane Radović (20): Srela sam je, rekla mi je da ide za Beograd... Poznavala sam i Aleksandra!

Progovorila prijateljica poginule Ane Radović (20): Srela sam je, rekla mi je da ide za Beograd... Poznavala sam i Aleksandra!

Kurir pre 3 sata
Zlatibor i ceo okrug tuguje za Anom Radović (20) koja je tragično nastradala u nedelju zajedno sa prijeteljem Aleksandrom Masalušićem (37) inače, telohraniteljem Nebojše Stojkovića Stojketa, vođe rakovačkog klana na magistralnom putu Čačak-Požega. - Jako… »

Vesti dana »