Povezane vesti
Kupi ništa dan: Zašto smo preopterećeni kupovinom
BBC News 28.11.2025
„Kupi ništa dan” obeležava se svake godine krajem novembra, kako bi podsetio na negativne ekološke, društvene i političke posledice prekomerne potrošnje. Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz… »
Danas 28.11.2025
Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz kafića čim izađem iz stana i pođem u šetnju. Bez kupljenog doručka. Bez pakovanja žvaka sa trafike, tog sitnog zadovoljstva kojem ne mogu (ne želim) da… »
NIN 28.11.2025
Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz kafića čim izađem iz stana i pođem u šetnju. Bez kupljenog doručka. Bez pakovanja žvaka sa trafike, tog sitnog zadovoljstva kojem ne mogu (ne želim) da… »
Južne vesti 28.11.2025
BBC/Jakov Ponjavić Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz kafića čim izađem iz stana i pođem u šetnju. Bez kupljenog doručka. Bez pakovanja žvaka sa trafike, tog sitnog zadovoljstva kojem ne… »
Radio 021 28.11.2025
„Kupi ništa dan” obeležava se svake godine krajem novembra, kako bi podsetio na negativne ekološke, društvene i političke posledice prekomerne potrošnje. BBC/Jakov Ponjavić Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju… »
Vesti dana »
Blokada u Bogatiću ostaje dok uhapšeni poljoprivrednici ne budu pušteni
RTS pre 1 satjoš 49 povezanih
Izrael gađao Teheran, iranska vojska Kurde, Senat nije uspeo da veže ruke Trampu
BBC News pre 28 minutajoš 48 povezanih
Iran napao izraelski aerodrom „Ben Gurion”, lansirali rakete sa bojevom glavom od jedne tone
Politika pre 43 minutajoš 28 povezanih
Nova ekonomija: „Agencija Moody’s smanjila izglede za srpsku ekonomiju“
Serbian News Media pre 4 satijoš 8 povezanih
Iranski dronovi pali u Azerbejdžan, Baku gomila trupe uz iransku granicu
Politika pre 23 minutajoš 22 povezane