Povezane vesti
Kupi ništa dan: Zašto smo preopterećeni kupovinom
BBC News pre 2 sata
„Kupi ništa dan” obeležava se svake godine krajem novembra, kako bi podsetio na negativne ekološke, društvene i političke posledice prekomerne potrošnje. Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz… »
NIN pre 2 sata
Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz kafića čim izađem iz stana i pođem u šetnju. Bez kupljenog doručka. Bez pakovanja žvaka sa trafike, tog sitnog zadovoljstva kojem ne mogu (ne želim) da… »
Južne vesti pre 2 sata
BBC/Jakov Ponjavić Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz kafića čim izađem iz stana i pođem u šetnju. Bez kupljenog doručka. Bez pakovanja žvaka sa trafike, tog sitnog zadovoljstva kojem ne… »
Radio 021 pre 2 sata
„Kupi ništa dan” obeležava se svake godine krajem novembra, kako bi podsetio na negativne ekološke, društvene i političke posledice prekomerne potrošnje. BBC/Jakov Ponjavić Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju… »
Vesti dana »
(Video) Zavejan Miloš Veliki! Veje u ovom delu Srbije: Velika količina snega se sručila na auto-put, vozači se jedva probijaju kod Divčibara
Blic pre 35 minutajoš 21 povezana
Nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Dobre vesti za vozače, gorivo konačno jeftinije! Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 5 minutajoš 22 povezane
Orban danas sa Putinom: Putujem u Moskvu da osiguram Mađarsku ruskim gasom i naftom tokom zime
NIN pre 1 satjoš 22 povezane
NABU potvrdio policijski pretres u kući šefa kabineta Zelenskog; Jermak: U potpunosti sarađujem
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih