Povezane vesti

Kupi ništa dan: Zašto smo preopterećeni kupovinom

BBC News pre 2 sata
„Kupi ništa dan” obeležava se svake godine krajem novembra, kako bi podsetio na negativne ekološke, društvene i političke posledice prekomerne potrošnje. Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz… »

NIN pre 2 sata
Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz kafića čim izađem iz stana i pođem u šetnju. Bez kupljenog doručka. Bez pakovanja žvaka sa trafike, tog sitnog zadovoljstva kojem ne mogu (ne želim) da… »

Južne vesti pre 2 sata
BBC/Jakov Ponjavić Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju obično naručim iz kafića čim izađem iz stana i pođem u šetnju. Bez kupljenog doručka. Bez pakovanja žvaka sa trafike, tog sitnog zadovoljstva kojem ne… »

Radio 021 pre 2 sata
„Kupi ništa dan” obeležava se svake godine krajem novembra, kako bi podsetio na negativne ekološke, društvene i političke posledice prekomerne potrošnje. BBC/Jakov Ponjavić Nisam potrošila nijedan dinar tog dana. Odlučila sam da ga provedem bez kafe koju… »

Vesti dana »