Povezane vesti

Saslušan Uroš Ćertić mačetom napao čoveka, oglasilo se tužilaštvo: Sumnja se da će ponoviti delo

Saslušan Uroš Ćertić mačetom napao čoveka, oglasilo se tužilaštvo: Sumnja se da će ponoviti delo

Blic pre 27 dana
Incident se dogodio u vezi sukoba oko motocikla, što je potvrdila oštećena osoba Podnet je predlog za produžavanje pritvora Kaskader Uroš Ćertić saslušan je nakon što je juče uhapšen zbog nanošenja lakših telesnih povreda. Prvo javno tužilaštvo u… »
Pred ocem ga udario u glavu i potegao mačetu: Evo šta je rekao muškarac kojeg je Uroš Ćertić napao

Pred ocem ga udario u glavu i potegao mačetu: Evo šta je rekao muškarac kojeg je Uroš Ćertić napao

Mondo pre 27 dana
Kaskader Uroš Ćertić juče je uhapšen nakon što je upao u stan prijatelja i mačetom ga napao. Napadnuti momak je dao iskaz u policiji, a kako mediji saznaju, on je rekao da se napad dogodio pred njegovim ocem. Momak kojeg je Uroš Ćertić napao izjavio je… »
Otkrivamo! Evo šta je muškarac kojeg je Uroš Ćertić isekao mačetom rekao u policiji: "Pred ocem se zaleteo da me izbode"

Otkrivamo! Evo šta je muškarac kojeg je Uroš Ćertić isekao mačetom rekao u policiji: "Pred ocem se zaleteo da me izbode"

Blic pre 27 dana
Ćertiću je određeno zadržavanje od 48 sati zbog nanošenja lakih telesnih povreda. Momak je rekao da se plaši Uroševe osvete Kaskader Uroš Ćertić juče je uhapšen nakon što je upao u stan prijatelja i mačetom ga napao. Napadnuti momak je dao iskaz u… »
Tukao ga Kristijan Golubović, ušao sa pištoljem u banku: Svi skandali Uroša Ćertića koji je isekao čoveka mačetom

Tukao ga Kristijan Golubović, ušao sa pištoljem u banku: Svi skandali Uroša Ćertića koji je isekao čoveka mačetom

Mondo pre 27 dana
Juče je odjeknula vest da je kaskader i bivši rijaliti učesnik, Uroš Ćertićisekao mačetom muškarca u Beogradu. Prema opisima iz medija, nakon napada on je navodno pobegao sa lica mesta i ostavio oružje. Kako saznaje Blic, Uroš je uhapšen, te mu je… »
Obraćanje javnosti zvuči kao pretnja "Mi starosedeoci zavodimo red, a ne došljaci", Uroš Ćertić je uhapšen jer je isekao…

Obraćanje javnosti zvuči kao pretnja "Mi starosedeoci zavodimo red, a ne došljaci", Uroš Ćertić je uhapšen jer je isekao…

Blic pre 27 dana
Incident se dogodio u stanu napadnutog muškarca, gde je Ćertić otišao da 'raščisti stvari'. Ćertić je prethodno osuđen na 20 meseci zatvora zbog neovlašćenog nošenja oružja. Uroš Ćertić isekao je juče mačetom muškarca u Beogradu, a, kako "Blic" saznaje… »
"Mi starosedeoci zavodimo red, a ne došljaci" Uroš Ćertić uhapšen jer je isekao čoveka mačetom, a ovo mu je poslednja objava…

"Mi starosedeoci zavodimo red, a ne došljaci" Uroš Ćertić uhapšen jer je isekao čoveka mačetom, a ovo mu je poslednja objava…

Kurir pre 27 dana
Uroš Ćertić isekao je mačetom muškarca u Beogradu i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. On je priznao da se incident desio, te poručio kako "starosedeoci zavode red" na Dorćolu, dok je upravo odatle objavio poslednji video na društvenim mrežama. -… »
"Mogu da budem s kim želim" Uroš Ćertić bio je u vezi sa poznatom voditeljkom dok je ona bila u braku! Bila mi je prva…

"Mogu da budem s kim želim" Uroš Ćertić bio je u vezi sa poznatom voditeljkom dok je ona bila u braku! Bila mi je prva…

Kurir pre 27 dana
Uroš Ćertić, koji je isekao mačetom muškarca u Beogradu je uhapšen, te mu je određeno zadržavanje od 48 sati. Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar kolima Hitne pomoći i nalazi se van životne opasnosti. Nezvanično, Ćertić je nakon obračuna… »

Vesti dana »