Povezane vesti
Predstavnici parlamenta Jordana u Beogradu, inicijativa za direktnu avio liniju do Amana
Euronews 28.11.2025
Predstavnici visoke delegacije jordanskog parlamenta tokom radne posete Beogradu realizovali su niz sastanaka sa srpskim zvaničnicima i relevantnim institucijama, a u fokusu razgovora našla se i inicijativa za uspostavljanje direktne avio-linije Beograd… »
Delegacija jordanskog parlamenta u Beogradu: Fokus na infrastrukturnim rešenjima i jačanju ekonomskih veza
RTV 28.11.2025
BEOGRAD - Beograd je ove nedelje ugostio visoku delegaciju jordanskog parlamenta, koja je tokom radne posete realizovala niz sastanaka sa srpskim zvaničnicima i relevantnim institucijama. Ključni cilj posete bio je da se na operativnom nivou upoznaju sa… »
Delegacija jordanskog parlamenta u Beogradu: Fokus na infrastrukturnim rešenjima i jačanju ekonomskih veza
Telegraf 28.11.2025
Beograd je ove nedelje ugostio visoku delegaciju jordanskog parlamenta, koja je tokom radne posete realizovala niz sastanaka sa srpskim zvaničnicima i relevantnim institucijama. Ključni cilj posete bio je da se na operativnom nivou upoznaju sa modelom… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 1 minutjoš 19 povezanih
„Ko ima zdravlje, ima nadu, a ko ima nadu, ima sve“: Milan Panić - od rata, biciklizma i bekstva do američke priče o uspehu
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih
WSJ: Tramp odbio iranski predlog o sedmodnevnom prekidu vatre, planira bombardovanje
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 6 minutajoš 1 povezana