Povezane vesti

Mala matura 2026: Osmaci od 1. decembra biraju treći predmet za završni ispit

Mala matura 2026: Osmaci od 1. decembra biraju treći predmet za završni ispit

Serbian News Media pre 1 sat
Učenici osmog razreda osnovnih škola moći će od 1. decembra do 30. decembra da se izjasne koji predmet od pet ponuđenih žele da polažu kao treći test na završnom ispitu. Ministarstvo prosvete je navelo da će đaci moći elektronskim putem preko portala… »
Osmaci od 1. decembra mogu da prijave koji predmet žele da polažu na završnom ispitu

Osmaci od 1. decembra mogu da prijave koji predmet žele da polažu na završnom ispitu

Novi magazin pre 1 sat
Učenici osmog razreda osnovnih škola moći će od 1. decembra do 30. decembra da se izjasne koji predmet od pet ponuđenih žele da polažu kao treći test na završnom ispitu. Ministarstvo prosvete je navelo da će đaci moći elektronskim putem preko portala… »
Učenici osmog razreda do 30. decembra mogu da se izjasne koji će predmet polagati kao treći na završnom ispitu

Učenici osmog razreda do 30. decembra mogu da se izjasne koji će predmet polagati kao treći na završnom ispitu

N1 Info pre 2 sata
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da učenici osmog razreda osnovnih škola od ponedeljka, 1. decembra imaju mogućnost da se do 30. decembra na portalu Moja srednja škola ili pisanim putem u školi izjasne koji će predmet polagati kao treći na… »
Od 1. do 30. decembra izbor trećeg testa za završni ispit u osnovnoj školi

Od 1. do 30. decembra izbor trećeg testa za završni ispit u osnovnoj školi

Plus online pre 2 sata
Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije saopštilo je da učenici osmog razreda osnovnih škola imaju mogućnost da se od 1. do 30. decembra izjasne koji će predmet od pet ponuđenih – biologija, geografija, istorija, fizika ili hemija, raditi kao treći… »
Važno saopštenje za osmake! Oglasilo se Ministarstvo prosvete

Važno saopštenje za osmake! Oglasilo se Ministarstvo prosvete

Telegraf pre 2 sata
Učenici osmog razreda osnovnih škola imaјu mogućnost da se od ponedeljka, 1. decembra do utorka 30. decembra 2025. godine izјasne elektronskim putem preko portala Moјa srednja škola ili pisanim putem u školi koјi će predmet od pet ponuđenih – biologiјa… »
Prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu od 1. decembra

Prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu od 1. decembra

Radio 021 pre 3 sata
Učenici osmog razred od ponedeljka, 1. decembra, mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita. Prijave traju do 30. decembra, a vrše se u školama ili putem portala Moja srednja škola. Pomoćnik… »
U ponedeljak počinje prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu

U ponedeljak počinje prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu

Danas pre 3 sata
Učenici osmog razreda osnovnih škola imaju mogućnost da se od ponedeljka, 1. decembra do utorka 30. decembra izjasne elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili pisanim putem u školi koji će predmet od pet ponuđenih – biologija, geografija… »
Objavljeno kada počinje prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu

Objavljeno kada počinje prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu

NIN pre 5 sati
Učenici osmog razred od ponedeljka, 1. decembra, mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita. Prijave traju do 30. decembra, a vrše se u školama ili putem portala Moja srednja škola. Pomoćnik… »
Osmaci, zapatite ove datume: Evo kad tačno počinje prijava za jedan od pet predmeta po izboru na maloj maturi

Osmaci, zapatite ove datume: Evo kad tačno počinje prijava za jedan od pet predmeta po izboru na maloj maturi

Blic pre 5 sati
Učenici osmog razreda mogu prijaviti predmet za treći test završnog ispita od 1. decembra do 30. decembra Predmeti u ponudi su biologija, geografija, istorija, fizika i hemija, a izbor se vrši u školi ili putem portala Moja Srednja Škola. Učenici osmog… »
Prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu počinje 1. decembra

Prijava učenika osmog razreda za treći test na završnom ispitu počinje 1. decembra

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Učenici osmog razred od ponedeljka, 1. decembra, mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita. Prijave traju do 30. decembra, a vrše se u školama ili putem portala Moja srednja škola… »
Pred osmacima važan izbor: Od 1. decembra prijava predmeta za treći test na maloj maturi

Pred osmacima važan izbor: Od 1. decembra prijava predmeta za treći test na maloj maturi

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Učenici osmog razred od ponedeljka, 1. decembra, mogu da prijave jedan od pet ponuđenih predmeta koji će polagati na trećem testu u okviru završnog ispita. Prijave traju do 30. decembra, a vrše se u školama ili putem portala Moja srednja škola… »

Euronews pre 6 sati
Oglasilo se Ministarstvo prosvete, važne vesti za osnovce: Ovi datumi u januaru su ključni!

Oglasilo se Ministarstvo prosvete, važne vesti za osnovce: Ovi datumi u januaru su ključni!

Telegraf pre 6 sati

Vesti dana »