Povezane vesti
Selin Dion se obratila fanovima: „Zahvalna sam svojoj porodici i našim zajedničkim trenucima“
Danas 28.11.2025
Muzička diva Selin Dion obratila se milionima svojih obožavalaca u retkoj video-poruci povodom Dana zahvalnosti, pružajući novi uvid u svoju borbu sa retkim sindromom ukočene osobe (SPS). Sindrom joj je dijagnostikovan 2022. godine. Poruka nade i… »
Retko obraćanje Selin Dion obožavaocima: "Zahvalna sam svojoj porodici"
N1 Info 28.11.2025
Muzička diva Selin Dion obratila se svojim obožavaocima u retkoj video-poruci povodom Dana zahvalnosti, pružajući novi uvid u svoju borbu sa retkim sindromom ukočene osobe (SPS). Sindrom joj je dijagnostikovan 2022. godine. U poruci objavljenoj na… »
Selin Dion se oglasila povodom bitnog datuma: "Zahvalna sam na svakom trenutku" VIDEO
B92 28.11.2025
Selin Dion se obratila javnosti video-porukom povodom Dana zahvalnosti. U poruci objavljenoj na društvenim mrežama, 57-godišnja pevačica izgledala je znatno bolje, naslonjena na veliki jastuk dok se mirno obraćala kameri. "Dragi prijatelji, današnji dan… »
Vesti dana »
Vaterpolisti Srbije pobedili tim Mađarske za ulazak u polufinale Evropskog prvenstva
Nedeljnik pre 16 minutajoš 85 povezanih
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 53 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih
"Poruke na protestu bile jasne, znali su kome se obraćaju i šta žele da kažu": Dan nakon studentskog skupa u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Francuski general: NATO se neće boriti sa SAD, ako zauzmu Grenland
N1 Info pre 4 satijoš 38 povezanih