Povezane vesti

Selin Dion se obratila fanovima: „Zahvalna sam svojoj porodici i našim zajedničkim trenucima“

Selin Dion se obratila fanovima: „Zahvalna sam svojoj porodici i našim zajedničkim trenucima“

Danas pre 9 sati
Muzička diva Selin Dion obratila se milionima svojih obožavalaca u retkoj video-poruci povodom Dana zahvalnosti, pružajući novi uvid u svoju borbu sa retkim sindromom ukočene osobe (SPS). Sindrom joj je dijagnostikovan 2022. godine. Poruka nade i… »
Retko obraćanje Selin Dion obožavaocima: "Zahvalna sam svojoj porodici"

Retko obraćanje Selin Dion obožavaocima: "Zahvalna sam svojoj porodici"

N1 Info pre 10 sati
Muzička diva Selin Dion obratila se svojim obožavaocima u retkoj video-poruci povodom Dana zahvalnosti, pružajući novi uvid u svoju borbu sa retkim sindromom ukočene osobe (SPS). Sindrom joj je dijagnostikovan 2022. godine. U poruci objavljenoj na… »
Selin Dion se oglasila povodom bitnog datuma: "Zahvalna sam na svakom trenutku" VIDEO

Selin Dion se oglasila povodom bitnog datuma: "Zahvalna sam na svakom trenutku" VIDEO

B92 pre 10 sati
Selin Dion se obratila javnosti video-porukom povodom Dana zahvalnosti. U poruci objavljenoj na društvenim mrežama, 57-godišnja pevačica izgledala je znatno bolje, naslonjena na veliki jastuk dok se mirno obraćala kameri. "Dragi prijatelji, današnji dan… »

Vesti dana »