Повезане вести

Селин Дион се обратила фановима: „Захвална сам својој породици и нашим заједничким тренуцима“

Селин Дион се обратила фановима: „Захвална сам својој породици и нашим заједничким тренуцима“

Данас 28.11.2025
Музичка дива Селин Дион обратила се милионима својих обожавалаца у реткој видео-поруци поводом Дана захвалности, пружајући нови увид у своју борбу са ретким синдромом укочене особе (СПС). Синдром јој је дијагностикован 2022… »
Ретко обраћање Селин Дион обожаваоцима: "Захвална сам својој породици"

Ретко обраћање Селин Дион обожаваоцима: "Захвална сам својој породици"

Н1 Инфо 28.11.2025
Музичка дива Селин Дион обратила се својим обожаваоцима у реткој видео-поруци поводом Дана захвалности, пружајући нови увид у своју борбу са ретким синдромом укочене особе (СПС). Синдром јој је дијагностикован 2022. године. У… »
Селин Дион се огласила поводом битног датума: "Захвална сам на сваком тренутку" ВИДЕО

Селин Дион се огласила поводом битног датума: "Захвална сам на сваком тренутку" ВИДЕО

Б92 28.11.2025
Селин Дион се обратила јавности видео-поруком поводом Дана захвалности. У поруци објављеној на друштвеним мрежама, 57-годишња певачица изгледала је знатно боље, наслоњена на велики јастук док се мирно обраћала камери. "Драги… »

Вести дана »