Povezane vesti

"Ko može da vodi ljubav 24h nek se javi" Pevačica (60) harala 90-ih, sad traži muškarca za odnos, ostavila broj

"Ko može da vodi ljubav 24h nek se javi" Pevačica (60) harala 90-ih, sad traži muškarca za odnos, ostavila broj

Telegraf pre 4 sati
Smršala 30 kilograma. Pevačica Zorana Pavić gostovala je u emisiji "Magazin In", gde su se povele intimne, ženske teme. Ona se nije libila da pred milionskim auditorijumom prizna da bi volela da upozna nekoga ko je aktivan u krevetu. - Ti ne možeš 24… »
Zorana priželjkuje čoveka koji može da vodi ljubav 24 sata: "U režiji je moj broj, javite se"

Zorana priželjkuje čoveka koji može da vodi ljubav 24 sata: "U režiji je moj broj, javite se"

Mondo pre 6 sati
Pevačica Zorana Pavić oduvek je znala da nasmeje publiku, bilo pesmom, bilo duhovitim izjavama. Ovoga puta uspela je da sve ostavi bez teksta jednom jedinom rečenicom o svom intimnom životu. Gostujući u emisiji u kojoj su se povela ženska, iskrena i… »
"U režiji je moj broj, javite mi se" Zorana Pavić javno je poželela da upozna čoveka koji može da vodi ljubav 24 sata...

"U režiji je moj broj, javite mi se" Zorana Pavić javno je poželela da upozna čoveka koji može da vodi ljubav 24 sata...

Kurir pre 9 sati
Pevačica Zorana Pavić oduvek je znala da nasmeje publiku – bilo pesmom, bilo duhovitim izjavama. Ovoga puta uspela je da sve ostavi bez teksta jednom jedinom rečenicom o svom intimnom životu. Gostujući u emisiji u kojoj su se povela ženska, iskrena i… »
"Ko može da vodi ljubav 24 sata?" Naša pevačica šokirala izjavom, uputila apel produkciji emisije: "Ostaviću broj"

"Ko može da vodi ljubav 24 sata?" Naša pevačica šokirala izjavom, uputila apel produkciji emisije: "Ostaviću broj"

Alo pre 9 sati
Iznenadila sve! Pevačica Zorana Pavić je uvek znala da razveseli publiku, kako svojim pesmama, tako i izjavama. Sada je samo jednom rečenicom uspela da ostavi sve bez teksta i to pričom o intimnim odnosima sa dečkom. Gostovala je u emisiji u kojoj su se… »
"Ko može da vodi ljubav 24 sata, neka mi se javi" Pevačica snimala intimne scene, a sad šokirala izjavom: "Ostaviću broj"

"Ko može da vodi ljubav 24 sata, neka mi se javi" Pevačica snimala intimne scene, a sad šokirala izjavom: "Ostaviću broj"

Blic pre 10 sati
Pevačica je ranije razmatrala temu usvajanja deteta. Zorana sebe predstavlja kao ženu koja je zaljubljena u ljubav Pevačica Zorana Pavić je uvek znala da razveseli publiku, kako svojim pesmama, tako i izjavama. Ona je sada samo jednom rečenicom uspela da… »

Vesti dana »