Повезане вести

"Ко може да води љубав 24х нек се јави" Певачица (60) харала 90-их, сад тражи мушкарца за однос, оставила број

"Ко може да води љубав 24х нек се јави" Певачица (60) харала 90-их, сад тражи мушкарца за однос, оставила број

Телеграф 28.11.2025
Смршала 30 килограма. Певачица Зорана Павић гостовала је у емисији "Магазин Ин", где су се повеле интимне, женске теме. Она се није либила да пред милионским аудиторијумом призна да би волела да упозна некога ко је активан у… »
Зорана прижељкује човека који може да води љубав 24 сата: "У режији је мој број, јавите се"

Зорана прижељкује човека који може да води љубав 24 сата: "У режији је мој број, јавите се"

Мондо 28.11.2025
Певачица Зорана Павић одувек је знала да насмеје публику, било песмом, било духовитим изјавама. Овога пута успела је да све остави без текста једном једином реченицом о свом интимном животу. Гостујући у емисији у којој су се… »
"У режији је мој број, јавите ми се" Зорана Павић јавно је пожелела да упозна човека који може да води љубав 24 сата...

"У режији је мој број, јавите ми се" Зорана Павић јавно је пожелела да упозна човека који може да води љубав 24 сата...

Курир 28.11.2025
Певачица Зорана Павић одувек је знала да насмеје публику – било песмом, било духовитим изјавама. Овога пута успела је да све остави без текста једном једином реченицом о свом интимном животу. Гостујући у емисији у којој су се… »
"Ко може да води љубав 24 сата?" Наша певачица шокирала изјавом, упутила апел продукцији емисије: "Оставићу број"

"Ко може да води љубав 24 сата?" Наша певачица шокирала изјавом, упутила апел продукцији емисије: "Оставићу број"

Ало 28.11.2025
Изненадила све! Певачица Зорана Павић је увек знала да развесели публику, како својим песмама, тако и изјавама. Сада је само једном реченицом успела да остави све без текста и то причом о интимним односима са дечком. Гостовала је… »
"Ко може да води љубав 24 сата, нека ми се јави" Певачица снимала интимне сцене, а сад шокирала изјавом: "Оставићу број"

"Ко може да води љубав 24 сата, нека ми се јави" Певачица снимала интимне сцене, а сад шокирала изјавом: "Оставићу број"

Блиц 28.11.2025
Певачица је раније разматрала тему усвајања детета. Зорана себе представља као жену која је заљубљена у љубав Певачица Зорана Павић је увек знала да развесели публику, како својим песмама, тако и изјавама. Она је сада само… »

Вести дана »