Povezane vesti

"O, moj bože..." Jokić prevrnuo očima kada je čuo pitanje novinara! Ameri ovo nisu očekivali, pogledajte kako ih je Džoker…

"O, moj bože..." Jokić prevrnuo očima kada je čuo pitanje novinara! Ameri ovo nisu očekivali, pogledajte kako ih je Džoker…

Kurir pre 7 sati
Mnogima je odavno jasno da je Nikola Jokić fokusiran isključivo na košarku i potpuno ravnodušan prema svemu što ne ulazi u njegovu zonu interesa. Američki praznici, među kojima je i Dan zahvalnosti, već godinama spadaju u kategoriju stvari koje srpski… »
"O, bože...!" Amerikanci zatečeni reakcijom Nikole Jokića (video)

"O, bože...!" Amerikanci zatečeni reakcijom Nikole Jokića (video)

Večernje novosti pre 7 sati
Nikola Jokić je ponovo u centru pažnje NBA javnosti, ali ovoga puta razlog nije njegova impresivna statistika, već reakcija na američki praznik Dan zahvalnosti. Foto: Profimedia Dok Denver Nagetsi drže treću poziciju na Zapadu u ranoj fazi sezone… »
"O moj Bože": Nikola Jokić prevrtao očima kada je čuo pitanje o američkom prazniku

"O moj Bože": Nikola Jokić prevrtao očima kada je čuo pitanje o američkom prazniku

Mondo pre 9 sati
Nikola Jokić poznat je po tome da ne obraća previše pažnje na stvari koje nemaju direktne veze sa košarkom. Posebno kada je reč o onome što ga ne interesuje previše, kao što su američki praznici. Jedan od takvih je "Dan zahvalnosti". Praznik koji se… »
Pa kako da ga ne volite: Jokićeva hit reakcija obišla internet i nasmejala celu Ameriku!

Pa kako da ga ne volite: Jokićeva hit reakcija obišla internet i nasmejala celu Ameriku!

Hot sport pre 10 sati
Postao svojevrsni mim! Nikola Jokić je ponovo završio u centru pažnje NBA lige, ali ovog puta ne zbog svojih uobičajeno neverovatnih brojki, već zbog potpuno neočekivane reakcije na američki Dan zahvalnosti. Iako se Denver Nagetsi drže na trećoj poziciji… »
Jokićeva reakcija na pitanje novinara je postala hit: "O, Bože…"

Jokićeva reakcija na pitanje novinara je postala hit: "O, Bože…"

Telegraf pre 13 sati
Nikola Jokić ponovo je hit u NBA, ali ovog puta ne zbog nestvarne statistike, već zbog reakcije na američki Dan zahvalnosti. As Denver Nagetsa očigledno nije bio u prazničnom raspoloženju, što je postalo viralno nakon kratkog, pomalo zbunjenog odgovora… »

Vesti dana »