Povezane vesti

"Imali su odnose, pa nastavili da piju" Pevala beogradskim biznismenima dok su bili intimni, a sada otkrila detalje…

"Imali su odnose, pa nastavili da piju" Pevala beogradskim biznismenima dok su bili intimni, a sada otkrila detalje…

Blic pre 6 minuta
Istakla je da u sadašnjosti ne bi dozvolila sličnu situaciju zbog stečenog iskustva Ona je objasnila da je u tom trenutku doživela šok Pevačica i bivša učesnica "Zadruge", Sandra Rešić, šokirala je javnost priznanjem da je pevala dok su muškarci imali… »
Sandra Rešić o muškarcima koji su imali odnose dok je pevala ispod stola: Otkrila nove detalje o biznismenima

Sandra Rešić o muškarcima koji su imali odnose dok je pevala ispod stola: Otkrila nove detalje o biznismenima

Mondo pre 21 minuta
Pevačica i bivša učesnica "Zadruge", Sandra Rešić, šokirala je javnost pričom koju je doživela tokom jednog nastupa, kada su je, kako tvrdi, pozvali da čučne ispod stola i peva, dok su za to vreme muškarci koji su je angažovali radili nešto potpuno… »
"Tražili su mi da čučnem ispod stola i pevam dok su oni intimni" Pevačica šokirala priznanjem, do detalja opisala šta joj se…

"Tražili su mi da čučnem ispod stola i pevam dok su oni intimni" Pevačica šokirala priznanjem, do detalja opisala šta joj se…

Alo pre 1 sat
Otvoreno progovorila o situaciji koja ju je ostavila bez teksta. Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Sandra Rešić, šokirala je javnost priznanjem o događaju koji je doživela tokom jednog nastupa kada su je, kako tvrdi, pozvali da čučne ispod stola i peva… »
Sandra Rešić za Telegraf o muškarcima koji su imali odnose na stolu dok je pevala: Otkriva da li su poznati

Sandra Rešić za Telegraf o muškarcima koji su imali odnose na stolu dok je pevala: Otkriva da li su poznati

Telegraf pre 1 sat
"Bila sam neiskusna" Pevačica i bivša učesnica "Zadruge", Sandra Rešić, šokirala je javnost pričom koju je doživela tokom jednog nastupa, kada su je, kako tvrdi, pozvali da čučne ispod stola i peva, dok su za to vreme muškarci koji su je angažovali… »
Dok su biznismeni vodili ljubav na stolu, ona je pevala! Sandra Rešić svojom pričom šokirala javnost: Oni će platiti, ako...…

Dok su biznismeni vodili ljubav na stolu, ona je pevala! Sandra Rešić svojom pričom šokirala javnost: Oni će platiti, ako...…

Kurir pre 3 sata
Pevačica i bivša učesnica „Zadruge“, Sandra Rešić, šokirala je javnost pričom sa jednog svog nastupa. Kako je ispričala, navodno su je dvojica beogradskih biznismena naterala da čuči ispod stola dok je nastavljala da peva. Kada je saznala razlog njihovog… »
"Beogradski biznismeni su imali intimne odnose na stolu, meni su naredili da čučnem i pevam": Skandalozno priznanje pevačice…

"Beogradski biznismeni su imali intimne odnose na stolu, meni su naredili da čučnem i pevam": Skandalozno priznanje pevačice…

Blic pre 4 sati
Pevačica je ispunila zahtev šokirana situacijom i nastavila nastup. Sandra Rešić detaljno opisala situaciju i reakcije prisutnih. Pevačica Sandra Rešić šokirala je priznanjem da su joj na nastupu dvojica beogradskih biznismena naredila da peva, dok su… »
"Biznismeni vodili ljubav, a mene naterali da klečim ispod stola i pevam": Šokantna ispovest naše pevačice

"Biznismeni vodili ljubav, a mene naterali da klečim ispod stola i pevam": Šokantna ispovest naše pevačice

Mondo pre 4 sati
Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Sandra Rešić, iznela je šokantne detalje sa jednog od svojih privatnih nastupa. Prema njenim rečima, tokom izvođenja pesama, dvojica beogradskih biznismena navodno su je primorala da čuči ispod stola, ali… »
"Imali su odnos na stolu, a meni naredili da čučnem ispod i pevam" - Srpska pevačica šokirala javnost priznanjem

"Imali su odnos na stolu, a meni naredili da čučnem ispod i pevam" - Srpska pevačica šokirala javnost priznanjem

Telegraf pre 5 sati
Pevačica i bivša učesnica "Zadruge", Sandra Rešić, šokirala je javnost pričom koju je doživela na jednom svom nastupu. Kako je istakla, navodno dvojica beogradskih biznismena naredila su joj da čučne ispod stola i tako nastavi da peva, a kada je saznala… »

Vesti dana »