Povezane vesti
"Dala sam 100.000 evra, a nisam dobila dinara" Žika Jakšić se oglasio nakon optužbe Mine Kostić da joj je sabotirao karijeru…
Blic pre 1 sat
Žika je istakao da se on bavio takmičarima u "Zvezdama Granda" Mina je rekla da ju je Saša Popović jako voleo Pevačica Mina Kostić šokirala je sve kada je rekla da ju je Žika Jakšić sabotirao. Sada se tim povodom i on oglasio i izneo svoju stranu priče… »
"Dala sam 100.000 evra, a nisam dinara dobila": Žika Jakšić se oglasio nakon optužbe Mine Kostić
Mondo pre 1 sat
Mnoge javne ličnosti su nakon smrti Saše Popovića, jednog od osnivača Grand produkcije, progovorile nakon godina ćutanja, a u izjavama tvrde da nisu dobijali ni dinara, iako su oni pevali te pesme i vinuli ih u zvezde. Jedna od njih je i Mina Kostić… »
Mina Kostić ga optužila za dugogodišnje saboritanje, a on poručio samo jedno: Žika Jakšić šokiran saznanjem, evo šta je rekao…
Alo pre 1 sat
Žika demantovao sve Minine navode. Mina Kostić je šokirala tvrdnjama da joj je Žika Jakšić svojevremeno sabotirao karijeru dok je bila pod okriljem Grand produkcije. Nedavno je prvi put otvoreno progovorila o tom periodu, ističući da je uložila čak… »
Žika Jakšić za Kurir nakon šok optužbi pevačice! Mina Kostić tvrdi da ju je sabotirao, a on uzvratio udarac: Ja sam se bavio…
Kurir pre 1 sat
Pevačica Mina Kostić uzburkala je estradu tvrdeći da joj je Žika Jakšić svojevremeno sabotirao karijeru dok je bila pod okriljem Grand produkcije. Mina je prvi put otvoreno progovorila o tom periodu, ističući da je uložila čak 100.000 evra, snimila tri… »
"Žika Jakšić me sabotirao, dala sam 100.000 evra" Pevačica iznela šok optužbe o "Grandu": "Sve su mi uzeli, nisam dobila ni…
Blic pre 7 sati
Mina se zaljubila u čoveka kojeg je upoznala virtuelno i planira prvi brak. Podelila je informacije o svojoj finansijskoj borbi tokom muzičke karijere. Mina Kostić posle mnogo godina iznela je optužbe da ju je u "Grandu" sabotirao Žika Jakšić, kao i to… »
"Žika Jakšić me je sabotirao, dinara nisam dobila, sve su mi uzeli": Mina Kostić odlučila o svemu da progovori
Mondo pre 9 sati
Jedna od najpoznatijih, ako ne i najpoznatija, muzička produkcija na ovim prostorima, Grand, iznerdila je najveće zvezde u regionu, ali čini se da nije bilo sve tako bajno i sjajno. Mnoge javne ličnosti su nakon smrti Saše Popovića, jednog od osnivača… »
Vesti dana »
Odron kod Centra izvrsnosti u Kragujevcu: Obrušio se zid i put (VIDEO)
N1 Info pre 5 satijoš 31 povezana
Ledeni dani stižu u Srbiji! Detaljna prognoza za decembar najavljuje sneg i -7°C, a evo šta nas čeka za Novu godinu!
Alo pre 6 satijoš 28 povezanih
Kreni-Promeni podneo krivičnu prijavu protiv Darka Glišića i Miloša Pavlovića zbog Ćacilenda
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Tužilaštvo za organizovani kriminal: Niko iz MUP-a nas nije obavestio o novim „skaj“ paketima
Danas pre 5 satijoš 13 povezanih