Povezane vesti

"Mnoge su tamo tamo da povećaju cenu za prostituciju" Ava Karabatić potkačila rijaliti učesnice, otkrila i koje uslove je…

"Mnoge su tamo tamo da povećaju cenu za prostituciju" Ava Karabatić potkačila rijaliti učesnice, otkrila i koje uslove je…

Blic 28.11.2025
Ava tvrdi da kao izgrađena rijaliti zvezda zaslužuje poseban tretman i specifične ugovore. Izjavila je da ne podržava koncept rijaliti programa i ima kritičko mišljenje o mnogim učesnicama. Nekadašnja starleta Ava Karabatić bila je na razgovoru za učešće… »
"Meni je dno dna što sam rijaliti zvezda": Vruća ispovest bivše učesnice, rekla da tamo nabijaju cenu za prostituciju

"Meni je dno dna što sam rijaliti zvezda": Vruća ispovest bivše učesnice, rekla da tamo nabijaju cenu za prostituciju

Mondo 28.11.2025
Nekadašnja učesnica rijalitija Survivor i Parovi Ava Karabatić, pre nekoliko meseci je šokirala domaću javnost priznanjem da je bila u klinici za odvikavanje od zavisnosti, a potom se oglasila i najtužnijim povodom, kako bi saopštila da je iznenada… »
"Mnoge su tamo tamo da povećaju cenu za prostituciju" Ava Karabatić potkačila rijaliti učesnice! Ove uslove je tražila za…

"Mnoge su tamo tamo da povećaju cenu za prostituciju" Ava Karabatić potkačila rijaliti učesnice! Ove uslove je tražila za…

Kurir 28.11.2025
Starleta Ava Karabatić bila je na razgovoru za učešće u rijalitiju " Elita 9", a onda je pred početak emitovanja potvrdila da neće biti deo ovogodišnje ekipe. Sada je otvoreno pričala o tome koji uslovi joj nisu odgovarali, a onda je i potkačila… »

Vesti dana »