Повезане вести

"Многе су тамо тамо да повећају цену за проституцију" Ава Карабатић поткачила ријалити учеснице, открила и које услове је…

"Многе су тамо тамо да повећају цену за проституцију" Ава Карабатић поткачила ријалити учеснице, открила и које услове је…

Блиц 28.11.2025
Ава тврди да као изграђена ријалити звезда заслужује посебан третман и специфичне уговоре. Изјавила је да не подржава концепт ријалити програма и има критичко мишљење о многим учесницама. Некадашња старлета Ава Карабатић била… »
"Мени је дно дна што сам ријалити звезда": Врућа исповест бивше учеснице, рекла да тамо набијају цену за проституцију

"Мени је дно дна што сам ријалити звезда": Врућа исповест бивше учеснице, рекла да тамо набијају цену за проституцију

Мондо 28.11.2025
Некадашња учесница ријалитија Сурвивор и Парови Ава Карабатић, пре неколико месеци је шокирала домаћу јавност признањем да је била у клиници за одвикавање од зависности, а потом се огласила и најтужнијим поводом, како би… »
"Многе су тамо тамо да повећају цену за проституцију" Ава Карабатић поткачила ријалити учеснице! Ове услове је тражила за…

"Многе су тамо тамо да повећају цену за проституцију" Ава Карабатић поткачила ријалити учеснице! Ове услове је тражила за…

Курир 28.11.2025
Старлета Ава Карабатић била је на разговору за учешће у ријалитију " Елита 9", а онда је пред почетак емитовања потврдила да неће бити део овогодишње екипе. Сада је отворено причала о томе који услови јој нису одговарали, а… »

Вести дана »