Povezane vesti

Popularni glumac otkrio detalje prijateljstva sa Sergejem Ćetkovićem: „Kada mi je bilo najteže pomogao mi je kao rođeni brat“…

Popularni glumac otkrio detalje prijateljstva sa Sergejem Ćetkovićem: „Kada mi je bilo najteže pomogao mi je kao rođeni brat“…

Nova pre 29 minuta
Popularni pevač Sergej Ćetković osim među svojim kolegama, ima prijatelje i među glumcima. Među njima je i Slaviša Čurović koji je jednom prilikom govorio o njihovom prijateljstvu. Kako je tada istakao, Sergej mu je mnogo pomogao kada se razvodio i… »
"On mi se našao kad sam, nakon razvoda, kupovao stan" Našem glumcu Sergej Ćetković pomogao u teškom periodu: "Nije me pustio…

"On mi se našao kad sam, nakon razvoda, kupovao stan" Našem glumcu Sergej Ćetković pomogao u teškom periodu: "Nije me pustio…

Blic pre 4 sati
Slaviša je istakao kako je Sergej taj kojem ne zna na koji način da se zahvali za sve Dok je pokušavao da reši stambeno pitanje, tu je pevač bio prvi da mu ponudi pomoć Glumac Slaviša Čurović razveo se od glumice Tijane i tada je krenuo težak period za… »
Bio je uz mene kada sam se razveo i ostao na ulici: Ovaj pevač je najbolji prijatelj Slaviše Čurovića

Bio je uz mene kada sam se razveo i ostao na ulici: Ovaj pevač je najbolji prijatelj Slaviše Čurovića

Story pre 5 sati
U svetu javnih ličnosti, gde se često čini da su poznanstva površna, retko koja priča o pravom prijateljstvu odjekne toliko snažno kao ona koju je ispričao Slaviša Ćurović. Naime, dramski umetnik godinama deli neraskidivu prijateljsko-bratsku vezu sa… »

Vesti dana »