Povezane vesti
Rafinerija Pančevo u danima neizvesnosti: Ni panike, ni proizvodnje
BBC News pre 30 dana
Pančevo živi od Rafinerije i Petrohemije, ali se nad obe fabrike nadvijaju tamni oblaci zbog američkih sankcija njihovom vlasniku - Naftnoj industriji Srbije. Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po… »
Radio 021 pre 30 dana
Pančevo živi od Rafinerije i Petrohemije, ali se nad obe fabrike nadvijaju tamni oblaci zbog američkih sankcija njihovom vlasniku - Naftnoj industriji Srbije. Reuters/Marko Djurica Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene… »
Danas pre 30 dana
Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po neku reč. Vrlo opušteno, bez grča na licu i li druge naznake da se nešto krupno dešava, jedni su ulazili u krug fabrike, a drugi su odlazili kući. Ni u… »
NIN pre 30 dana
Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po neku reč. Vrlo opušteno, bez grča na licu i li druge naznake da se nešto krupno dešava, jedni su ulazili u krug fabrike, a drugi su odlazili kući. Ni u… »
Južne vesti pre 30 dana
Reuters/Marko Djurica Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po neku reč. Vrlo opušteno, bez grča na licu i li druge naznake da se nešto krupno dešava, jedni su ulazili u krug fabrike, a drugi su… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 26 minutajoš 21 povezana
Studenti nastavili prikupljanje potpisa za raspisivanje izbora
Radio sto plus pre 1 satjoš 39 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Skupštine, postavljeni štandovi za Novu godinu
NIN pre 3 satajoš 18 povezanih
Izbori na Kosovu: 'Politički zemljotres', kriza opozicije i Kurtijev (verovatni) treći mandat
BBC News pre 51 minutajoš 45 povezanih
Trump: Putin je bio vrlo velikodušan u svojim osjećajima prema Ukrajini
SEEbiz pre 10 minutajoš 61 povezana