Povezane vesti
Rafinerija Pančevo u danima neizvesnosti: Ni panike, ni proizvodnje
BBC News 28.11.2025
Pančevo živi od Rafinerije i Petrohemije, ali se nad obe fabrike nadvijaju tamni oblaci zbog američkih sankcija njihovom vlasniku - Naftnoj industriji Srbije. Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po… »
Radio 021 28.11.2025
Pančevo živi od Rafinerije i Petrohemije, ali se nad obe fabrike nadvijaju tamni oblaci zbog američkih sankcija njihovom vlasniku - Naftnoj industriji Srbije. Reuters/Marko Djurica Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene… »
Danas 28.11.2025
Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po neku reč. Vrlo opušteno, bez grča na licu i li druge naznake da se nešto krupno dešava, jedni su ulazili u krug fabrike, a drugi su odlazili kući. Ni u… »
NIN 28.11.2025
Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po neku reč. Vrlo opušteno, bez grča na licu i li druge naznake da se nešto krupno dešava, jedni su ulazili u krug fabrike, a drugi su odlazili kući. Ni u… »
Južne vesti 28.11.2025
Reuters/Marko Djurica Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po neku reč. Vrlo opušteno, bez grča na licu i li druge naznake da se nešto krupno dešava, jedni su ulazili u krug fabrike, a drugi su… »
Vesti dana »
Prema granicama se kreće 75.000 kamiona! Priprema se blokada: Oglasili se Hrvati
Blic pre 28 minutajoš 30 povezanih
U saobraćajnoj nezgodi u beogradskom naselju Železnik tri osobe teže povređene, a jedna lakše
Beta pre 33 minutajoš 33 povezane
Oblačno i nestabilno vreme, kiša na istoku Srbije, moguć sneg na planinama
Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane
Rođena u Moskvi, igra za drugu reprezentaciju: Jelenu u Melburnu pitali zašto se odrekla Rusije
Mondo pre 8 minutajoš 43 povezane