Povezane vesti
Rafinerija Pančevo u danima neizvesnosti: Ni panike, ni proizvodnje
BBC News 28.11.2025
Pančevo živi od Rafinerije i Petrohemije, ali se nad obe fabrike nadvijaju tamni oblaci zbog američkih sankcija njihovom vlasniku - Naftnoj industriji Srbije. Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po… »
Radio 021 28.11.2025
Pančevo živi od Rafinerije i Petrohemije, ali se nad obe fabrike nadvijaju tamni oblaci zbog američkih sankcija njihovom vlasniku - Naftnoj industriji Srbije. Reuters/Marko Djurica Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene… »
NIN 28.11.2025
Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po neku reč. Vrlo opušteno, bez grča na licu i li druge naznake da se nešto krupno dešava, jedni su ulazili u krug fabrike, a drugi su odlazili kući. Ni u… »
Južne vesti 28.11.2025
Reuters/Marko Djurica Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po neku reč. Vrlo opušteno, bez grča na licu i li druge naznake da se nešto krupno dešava, jedni su ulazili u krug fabrike, a drugi su… »
Danas 28.11.2025
Na fabričkoj kapiji smena radnika. Posmatrala sam ih. Uz uobičajene pozdrave razmenjivali su po neku reč. Vrlo opušteno, bez grča na licu i li druge naznake da se nešto krupno dešava, jedni su ulazili u krug fabrike, a drugi su odlazili kući. Ni u… »
Vesti dana »
Pokret za narod i državu Niš: uvrede i šikaniranje crkvenih velikodostojnika Srpske pravoslavne crkve, sramni čin anarhističkog blokaderskog pokreta
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 51 povezana
U Nišu održan protest podrške studentima i građanima Novog Sada
Medijska kutija pre 2 satajoš 36 povezanih
Aleksandra Prijović sa šlicem do kuka na koncertu u čast Šabana: Delirijum u publici kad je izašla na scenu
Mondo pre 57 minutajoš 34 povezane
FOTO, VIDEO: Kraj protesta u Beogradu: hapšeni studenti, srušene ograde i bačena pirotehnika
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
"Veoma napeto" Ruski izvor otkrio kakvi su bili pregovori u Ženevi o Ukrajini
Večernje novosti pre 2 satajoš 28 povezanih